Medya
  • 1.6.2023 23:58

Sabah Gazetesi Başyazarı duayen gazeteci Mehmet Barlas vefat etti

Sabah Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas hayatını kaybetti
Son dakika haberi: SABAH Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, zatürre tedavisi gördüğü Şişli'deki özel bir hastanede 81 yaşında hayata gözlerini yumdu. Barlas'ın ölümü sevenlerini ve medya camiasını yasa boğdu.

Meslek hayatı boyunca birçok başarıya imza atan, büyük gazetelerin birçoğunda çalışan SABAH Gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Barlas'ı kaybetmenin acısını şu sözlerle anlattı:

"Kültürlü bir beyefendi herkese karşı saygılı dost bir arkadaştı. Ailesine, sevenlerine, okurlarına başsağlığı diliyorum. Türkiye bir aydınını, zarif bir insanını kaybetti. Türk Sanat Müziği konusunda geniş arşivi, bilgisi olan bir insandı. Çok güzel bir sohbeti vardı. Ciddi bir aile babası, şefkatli, kucaklayıcı bir dede, bir dosttu. Anısını ömür boyunca yaşatacağım."

Sabah Gazetesi Yazarı Haşmet Babaoğlu:

"Çok değerli bir meslektaşımızı kaybettik. Mehmet Bey'in çok ayrı bir yeri vardı. Türk basını Mehmet Bey'i çok arayacak. Başımız sağ olsun. En sert meseleleri, en tartışmalı konuları bile muazzam insani bir itidalle ele alırdı. En çok arayacağımız yönünün bu olduğunu düşünüyorum."

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: DERİN BİR ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Basın dünyasının duayen isimlerinden Sabah Gazetesi'nin Başyazarı Mehmet Barlas'ın vefatını derin bir üzüntü ile öğrendim. Mehmet Barlas'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, okurlarına ve Sabah Gazetesi'ne başsağlığı dilerim." dedi.

AYRINTILAR GELİYOR...

Güncellenme Tarihi : 2.6.2023 00:04

İLGİLİ HABERLER