Medya
  • 19.11.2020 21:25

Sabah Yazarı Salih Tuna'dan Gül ve Davutoğlu'na ağır sözler

Salih Tuna'dan Gül ve Davutoğlu'na tepki: Ahmet Kekeç size ne etti?

Sabah yazarı Salih Tuna, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na hitaben kaleme aldığı yazısında ikilinin Ahmet Kekeç'in ölümü karşısında gösterdiği tutumu eleştirdi ve "Kılıçdaroğlu kadar olamadınız" dedi.

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, bugünkü köşesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç'in ölüm haberinin ardından, oğlunu aradığını, cenazeye çelenk gönderdiğini, üstelik bunu Ahmet Kekeç'i kendisi hakkında yazdığı yazılar nedeniyle mahkemeye vermişken yaptığını söyledi. "Yazık ki yazık, Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde makam ve mevki sahibi olanlar onun kadar bile olamadı!" diyen Tuna, şöyle devam etti:

"Mesela siz, Sayın Gül? Cumhurbaşkanlığı makamına geliş sürecinizde ve akabinde sevgili kardeşim Ahmet Kekeç'in sizi arkalayan onca yazısının bir rahmet dileği kadar da mı hatırı yoktu? Şuncacık (insani) şeyden "imtina" etmenizin nedeni nedir?..

Ya siz, Sayın Davutoğlu? "Kim ne derse desin ben sözüme sadığım, Cumhurbaşkanımızla kurduğum vefa ilişkisini son nefesime kadar sürdüreceğim. Hiç kimse benim ağzımdan, benim dilimden, benim zihnimden Cumhurbaşkanımız aleyhinde tek söz duymadı. Duymayacak..." sözlerini size hatırlattığı için mi? Şu anki halinize bakınca, evet, sözünüzü size hatırlatmak gerçekten de çok ağır olmuş! Ama bunda can arkadaşımın suçu ne? Siz maalesef busunuz!..."

Tuna, iki ismin yanı sıra "Ya siz? Vaktiyle aynı gazetede yıllar yılı birlikte çalıştınız. Hatta birçoğunuzla özel hayatında da arkadaşlıklar yaptı.N'oldu da bir rahmet dileğini bile çok gördünüz?!Bu kararmış kalplerinizle yatacak yeriniz var mı acaba?" diyerek Ahmet Kekeç'le mesai arkadaşlığı yapan medya çalışanlarını işaret etti.

 

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

 

Güncellenme Tarihi : 20.11.2020 22:13

İLGİLİ HABERLER