Dünya
  • 30.3.2022 23:25

Sağdıç, düğünde gelini damattan çaldı!

Henüz 20 yaşındayken ilk eşiyle evlendiği sırada, sağdıçın yaptığı konuşmanın hayatını değiştireceğinden habersizdi. Gelin ve damadın ortak arkadaşları, konuşması sırasında yıllardır geline aşık olduğunu itiraf ettiğinde düğün salonundan çıt çıkmadı. Sonrasında yaşananlar ise Hollywood filmlerini aratmadı.

Önce aşk gelir, sonra ardından evlilik... Peki ya sonra düğünde gelini damattan çalan sağdıç mı gelir? 32 yaşındaki Desiree White için durum tam da böyleydi, sonunda hayat boyu arkadaşı ve düğünündeki sağdıç Bryant ile evlenmek için kocasından ayrıldı. Desiree, en iyi arkadaşına nikahlarında kadeh kaldırırken ona olan sonsuz aşkını itiraf eden Bryant ile yeni bir aşka yelken açtı.

Bryant "Desiree'yi ilk gördüğüm anı hatırlıyorum, ondan hemen hoşlandım" dedi ve ekledi: "Ona aşık oldum. Onun benimle olması gerektiğini biliyordum. Onun hayatımda gördüğüm en güzel insan olduğunu düşündüm." Desiree, Bryant'ın bu itirafı karşısındaki şaşkınlığını New York Post gazetesine anlattı. Bryant, 2010 yılındaki düğünde "O, tanıdığım en iyi insan. Onun gibi biriyle hiç tanışmadım. Sonra zaten bir erkek arkadaşı olduğunu öğrendim ve onu elde etmenin bir yolunu bulmam gerektiğini düşündüm ama sonra [White'ın eski kocasıyla] tanıştım ve arkadaş olduk" diyerek Desiree'ye aşkını ilan etmişti.

UTANÇTAN KIPKIRMIZI OLDU

Desiree White'ın eski eşinin kimliği bilinmiyor. Bryant kalbini onların ve 200 düğün davetlisinin önünde açtı. Bryant, daha sonra "İkinizi de seviyorum, tebrikler" dedi ve konuşmasını bitirdi. Desiree, o anda utançtan kıpkırmızı olduğunu anımsıyor. Ve kuşkusuz, Bryant'ın itirafıyla “kafası karıştı”, özellikle de yıllarca süren dostluklarının sağlam platonik doğası nedeniyle.

Bryant ve Desiree lisede tanıştı. Desiree'nin o zamanlar sevgilisi vardı ve üçü kısa sürede yakın arkadaş oldu. “Bryant ve eski kocam en iyi arkadaş oldular ve erkek oldukları için birlikte çok şey paylaştılar. Aradan yıllar geçti ve hiç kopmadılar."

DÜĞÜN GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPTU

Desiree düğün günü, gelinliğini giyip saçlarını yaptıktan sonra oturma odasına girdi. Bryant, ailesinin evine geldi Desiree'yi gördüğünde donup kaldı. “'Hey, ne var?'” dedim, çok güzel göründüğümü söyledi. Bana böyle baktığı bir an hiç olmamıştı."

Evlilik gününü ardından Desiree, bu aşk ilanını yanlış yorumladığını düşünmek istedi ve onun itirafını zihninde "halının altına" süpürmeye çalıştı.

The best man at my wedding said he loved me, now we're married' | Kidspot

BİR YIL SONRA HER ŞEY TEPETAKLAK OLDU

Ancak, bir yıldan kısa bir süre sonra, o zamanki kocası “tamamen farklı bir yaşam tarzı” olarak adlandırdığı şeyi benimsediği için evliliği çökmeye başladığında, White'ın Bryant ile ilişkisi ani romantik bir hal aldı. Ayrılık sonrasında depresyona giren Desiree, Bryant'ın ona duygusal destek verdiğini her zaman onun yanında olduğunu söyledi.

Desiree ve Bryant'ın ilişkisi kısa sürede aşka dönüştü ve genç kadın bir yıl içinde, şimdi 9 yaşında olan ilk oğulları Sawyer'a hamile kaldı ve çift 2012'de evlendi.

Desiree, şu anda Bryant'ın dört oğlunun annesi olduğunu ve hayatının en güzel günlerini geçirdiğini söyledi.

Woman married the best man from her first wedding | Daily Mail Online

Güncellenme Tarihi : 31.3.2022 00:32

İLGİLİ HABERLER