Spor
  • 10.8.2009 00:19

SAĞLAM: 'GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK!..'

Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Bursaspor, yeni transfer Zapotocny ve genç oyuncusu Sercan'ın golleriyle karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.


Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen sezon çok iyi şeyler yaptıklarını belirterek, ligin ilk maçından 3 puan olmanın çok güzel olduğunu söyledi. Sağlam, "Bu sene bizden beklentiler arttı. Camianın beklentilerine onların istediği şekilde cevap vermek zorundayız. Geçen sene bu başarıyı üreten arkadaşlarla en iyi bir şekilde takımı temsil etmeye başladık. İlk maç bizim için çok önemliydi. Karşınızdaki takımı bilmiyorsunuz. Karşımıza fizik kondisyonu çok iyi bir takım çıktı. İllk yarının bazı bölümlerinde oyunu açmakta zorlandık. İkinci yarıya iyi başladık. Şanssız bir gol yedik. Belki de bu bizim için şanstı. 15 dakika içerisinde 2 gol bulduk. Kasımpaşaspor, bizi son bölümlerde bunalttı. İlk karşılaşmada istediğimiz 3 puanı aldık. Bu galibiyeti başkanımıza, yönetim kuruluna, belediye başkanına ve taraftara armağan ediyorum" dedi.


Kasımpaşa Teknik Direktörü Besim Durmuş ise 1 yıl aradan sonra tekrar geri döndükleri Süper Lig'e galibiyetle başlamak istediklerini belirterek, "Bursa çok iyi bir deplasman. Maça iyi başladık. Topu fazla yere indiremedik. Arzu ettiğimiz golü bulduk. Ama 5 dakikada 2 gol yiyerek mağlup olduk. Ama en önemlisi 3 oyuncum sakatlandı. Luiz'in elmacık kemiği kırıldı. İyi mücadele eden bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.


Kasımpaşa'nın tek golünü atan Erhan, "Sıcak havada iyi savaştık. Bursaspor, duran toptan golü bulunca oyun dengemiz bozuldu. Lige iyi başladığımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Bursaspor'un ikinci golünü atan genç oyuncu Sercan Yıldırım da lige iyi başladıklarını dile getirerek, "2009-2010 sezonunda geçen seneki performansımızın üzerine biraz daha ekledik. Lige iyi başladık. İlk golü biz yedik. Golden sonraki hırsımız arttı ve 2 gol bulduk. Haftaya Eskişehirspor maçı var. Bu maçı da yenerek lige devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Volkan Şen ise ilk golü yemelerine rağmen sahadan 3 puan ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER