Spor
  • 17.8.2009 01:14

SAĞLAM: 'PENALTIYSA HELAL HOŞ OLSUN, DEĞİLSE YAZIK OLDU!..'

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bursaspor karşısında 3-2 kazandıkları maçı başından sonuna kadar bırakmadıklarını söyledi.


Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan maç sonrası basın toplantısı düzenleyen Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Zor da bir maç oldu. Özellikle ikinci yarı, iyi bir lig maçı oldu. Bursaspor da iyi mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar karşılaşmayı bırakmadık. Girdiğimiz gol pozisyonlarında biraz daha dikkatli olabiyseydik, maçı rahat kazanabilirdik. Beni üzen, basit gol yememiz. Takımımın oyunundan memnunum. Çok iyi maç olmasına rağmen küçük de olsa hatalarımız oldu. Bunları telafi edeceğiz. Lig, uzun bir maraton. Yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımı ve taraftarlarımızı kutluyorum" dedi.


Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise taraftarların coşkulu bir atmosfer oluşturmasıyla keyifli ve tempolu bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Böyle bir maç oynadığımız ve izlettirdiğimiz için keyif aldık. Buraya gelirken beklentilerimiz farklıydı. Üç puan alıp, önümüzdeki hafta kendi sahamızda Ankara maçını da kazanıp üç haftada ligin zirvesiyle alakalı bir yer edinmek istiyorduk. Bazen istediğinizi yapamıyorsunuz. Gollerde hatalar yaptık. O hatalar bizim gibi takıma yakışmadı. Bunları gidermeye çalışacağız. Eskişehirspor maçından gereken dersleri çıkarıp, Ankara maçına olumlu yansımasını sağlayacağız. Eskişehirspor'u kutluyorum, bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Sağlam, hakemin Eskişehirspor lehine verdiği ilk goldeki penaltı kararıyla ilgili yorum yapmaktan kaçınarak, "Penaltıysa helal hoş olsun, penaltı değilse yazık oldu" ifadesini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:43

İLGİLİ HABERLER