Dünya
  • 29.11.2023 13:53

Salatasının içinden insan parmağı çıktı!

ABD'nin Connecticut eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hafif bir öğünle gününü geçirmek isteyen bir kadın, aldığı salatadan "insan parmağı" çıkınca dehşete düştü. Olay; yerel mahkemeye taşındı!

12 sayfalık iddianamede; kadın, salatayı yerken, salataya karıştırılmış ve salatanın bir parçası haline gelmiş insan parmağı "yediğini" fark ettiğini belirtti.Davada restoranın belirttiğine göre; bir çalışan roka doğrarken sol işaret parmağının bir kısmını kesmişti.Restoran yöneticisi ise acilen yerel bir hastaneye kaldırıldığını fakat parmağı bulamadıklarını anlattı. Bulunamayan parmak ise salatanın içine karışarak müşteriye satılmıştı.

Davaya göre, restoran daha sonra Westchester İlçesi Sağlık Departmanı tarafından bir ihlal olarak gösterildi; ancak bu durum, mide bulandırıcı olay nedeniyle travma geçiren ve midesi bulanan müşteriyi sakinleştirmeye pek yardımcı olmadı.

Greenwich, Connecticut'tan Cozzi isimli müşteri, "şok, panik atak, migren, bilişsel bozukluk, travmatik stres ve anksiyete, mide bulantısı, kusma, baş dönmesi ve boyun ve omuz ağrısı dahil olmak üzere ciddi kişisel hasara" maruz kaldığını belirtti.Davada, salatanın satıldığı restoran zinciri, ihmal ve "yasal ihlallerle" suçlanıyor ve davacı tarafından şu açıklanmayan miktarda tazminatla karşı karşıya kalmış durumda.

Güncellenme Tarihi : 29.11.2023 13:57

İLGİLİ HABERLER