Spor
  • 23.6.2014 12:38

'Salih Uçan'ı oynatmayacaksanız, bize kiralık gelsin'

Başkent ekibi, genç yıldız adayını bonservisiyle alamaz ise Fenerbahçe'ye, “Oynatmayacaksanız, bize kiralık gelsin” teklifini yapacak.

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Salih Uçan için İtalya Serie A devi Roma’nın ısrarı sürüyor. 20 yaşındaki genç orta alan için uzun süredir girişimlerini sürdüren Çizme ekibinin Sportif Direktörü Walter Sabatini’nin, bu hafta transferi sonuca bağlamak için İstanbul’a geleceği bildirildi. İlk etapta genç futbolcuyu bonservisiyle almak için öneri sunacak olan Sabatani’nin, bu teklife Fenerbahçe Yönetimi’nin sıcak bakmaması halinde kiralama teklifini sunacağı öğrenildi. İtalya’nın önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport’un haberine göre, Roma’nın Sportif Direktörü Walter Sabatini’nin, bonservis konusunda anlaşma sağlanamaması halinde, “Oynatmayacaksanız, bize kiralık gelsin” önerisini sunacağı bildirildi.

Geçen sezon 16 maça çıktı

Sabati’nin, Kanarya’ya bu ihtimal dahilinde 2 yıllık kiralama teklifini sunacağını ve 4 milyon Euro önereceğini iddia etti. Oyun yapısıyla Roma’nın başarılı futbolcusu Miralem Pjanic’e benzetilen Salih’in, gelecek sezondaki durumunun bu hafta içinde belli olacağı bildirildi. Süper Lig’de geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe’de, teknik direktör Ersun Yanal’ın ilk 11 alternatifleri arasında kendisine yer bulmakta zorlanan Salih, sezonu 16 maçla tamamlamıştı. Genç futbolcu, bu mücadelelerde takımı adına 2 asist yapmayı başarmıştı.
FANATİK
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:58

İLGİLİ HABERLER