Asayiş
  • 21.5.2014 12:00

Samsun'da öldüren ihmal

Samsun'da etrafında güvenlik önlemi alınmayan yol ortasına dökülen hafriyat yığınına çarpan 24 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Ustasu (24), plakasız motosikletiyle seyir ederken karanlıktan yol ortasına dökülen ve etrafından hiç bir güvenlik önlemi alınmayan hafriyat yığınını fark etmeyerek çarptı. Kazada ağır yaralanan Hüseyin Ustasu, ambulansla kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu ve ihmalin fotoğrafını ve görüntüsünü çekip belgeledi. Polis, ihmal sonucu ölüme sebep olan hafriyat yığını yola döküp önlem almayan kaldırım çalışması yapan müteahhit firmayı arıyor.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:56

İLGİLİ HABERLER