Spor
  • 29.4.2015 15:48

Samsunspor’a silinen 3 puanı iade mi edilecek?

Kulübün gündemindeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Metin Ateş, “15-20 gün içinde CAS’tan cevap gelecek. Biz play-off’tan çıkmak istiyoruz. Yarın inşallah istediğimiz sonuçla sahadan ayrılırız. 2 defa maç saatinin ertelenmesi için TFF’ye başvurduk ama kabul edilmedi. Yapacak bir şey yok” dedi.

“GEÇEN SENE ONLAR BİZE AYNISINI YAPTILAR”

Osmanlıspor yöneticilerinin maç bileti fiyatına yaptığı açıklamalara değinen Ateş, "Osmanlıspor yöneticileri yaptıkları açıklama ile maçı germeye çalışıyor. Geçen sene de onlar maç biletleri fiyatında bize aynısını yaptılar. Çok önemli olaylar yaşadık. Onlar yaptı diye biz de yaptık. Yarınki maçın atmosferi hepimiz için çok önemli. Takım olarak bu maçın ciddiyetini kavramış durumdayız. Yarın iyi bir sonuç alıp Adana Demirspor deplasmanına öyle çıkmak istiyoruz. Osmanlıspor yaptığı açıklama ile hepimizi suçladı. Yarın bu açıklamanın karşılığını hep beraber göreceğiz. Başkanımız maçtan sonra cuma günü gerekli cevabı verecektir. Osmanlıspor maçından 3 puan alıp Adana Demirspor maçını da kazanırsak belki ilk 2 şansımız da olabilir. Ama biz o şansımız yokmuş gibi play-off için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Öte yandan Samsunspor, yarın saat 17.00’de oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı taktik idmanla tamamladı. Nuri Asan Spor Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ardından, futbolcular kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:45

İLGİLİ HABERLER