Medya
  • 6.1.2023 11:11

Sapık Sinan stüdyoyu karıştırdı.. Cıbıl çıplak geldi karşıma

Müge Anlı küplere bindi, stüdyoda sesler yükseldi! Sapık Sinan yine rahat durmadı: Cıbıl çıplak geldi karşıma

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Arife Gökçe'nin şüpheli kaybında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Sinan Sardoğan'ın sözleri stüdyodaki ve ekranları başındaki herkesi şoke etti. Sinan'a, "Fikri Bey'e neden 9 tane mesaj attın?" sorusunu yönelten Müge Anlı, aldığı cevap karşısında sinirlenmemek için kendini zor tutarken, şüphelerin odağındaki isim Arife Teyze için üzülmediğini ve ağlamadığını söyledi. Öte yandan Hamide Teyze hakkında konuşan Sinan, "Cıbıl çıplak geldi karşıma." dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Arife Gökçe'nin şüpheli kaybında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Programa konuk olan Sinan Sardoğan'a Müge Anlı, "Ben insanlara da bir şey söyleyemiyorum. Sinan'ın neye kinleneceği belli olmadığı için.

O gün özür dilemek için aradığını söyleyen Fikri abi, beni tehditti deyip küfrediyor. Özür dilemek için aradığın adama sonradan nasıl küfrettiğini biz hala anlayamadık. O gün 10 tane mesaj atmışsın Fikri abiye. Ne mesaj attın?" sorusunu yöneltti.

Sinan, Müge Anlı'nın iddialarını reddetti. Bunun üzerine Müge Anlı, "Hayır'la olacak iş değil. Senin telefon kaydında Fikri abiye attığın 10 tane mesaj var. Bu tartışma konusu değil. Onu demiyorum artık. Ne mesaj attın? Bir tanesinde anasına, namusuna küfrettim dedin. Diğer 9 mesajda ne vardı?" ifadelerini kullandı. Sinan, "Ben bir kere attım başka da atmadım. Hayır atmadım" dedi.

"İKİ KERE ARAMIŞSIN, KAYITLARDA ÇIKIYOR"

Sinirlenmemek için kendini zor tutan Müge Anlı ise "Sinancım, 10 tane mesaj atmışsın. Neye hayır? İki kere aramışsın. Kayıtlarda çıkıyor. Gittiğin zaman jandarma gösterir." dedi.

Israrla Müge Anlı'yı yalanlayan Sinan, bir tane mesaj attığını savunarak, "Neden 9 tane mesaj atayım. Göstersinler o zaman" diye konuştu. "MESAJLAR SİZE GELMEDİ Mİ?"

Müge Anlı ise şu ifadeleri kullandı:

"Senin telefonun yanında mı? Nasıl oluyor Fikri abi engelliyor da sen onu arayabiliyorsun, mesaj atıyorsun. Ama mesajlar gelmedi mi size?"

Gelinim görmüş. Baba utanıyoruz baban başın belaya girer diye… Çok kötü mesajlar var dedi. Telefon tuşlu olduğu için bana gelmiyor." ifadelerini kullandı.

"HİÇ KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERDİN Mİ?"

Arife Gökçe'nin eşi "Hiç kendine çeki düzen verdin mi?" deyince Gökçe'nin oğlu Tufan ise "Delikanlı olsan senin bir ailen olur. Evin barkın, çoluğun çocuğun, işin, arkadaşların olur.

Ama sen delikanlı değilsin ki. Sen aciz, yaşlı kadınların arkasına sığınmış, kendini tatmin etmeye çalışan bir ucubesin, zavallı bir adamsın. Bir tane arkadaşın yok. Bir tane doğru düzgün seni gösteren adam yok, herkes senden şikayetçi" şeklinde konuştu. Sinan ise "Ben kendimden memnunum Allah'a şükür" yanıtını verdi.

"NİYE AĞLAYAYIM Kİ, ANAM MI BABAM MI?"

Müge Anlı "Arife de Hamide de sana iyi davranmışlar, evladım oğlum demişler, sen şimdi Arife teyze kaybolmuş, onu özlemedin mi hiç?" sorusunu sordu. Sinan ise "Niye özlemeyeyim ki. Bulunsun. İnşallah bulunur. Seyirciler yanda ağladığımı söylesin." dedi.

Sinan ise "Ağlamadım. Niye ağlayayım ki. Anam mı babam mı? Kim anne gibi davranıyordu. Hep onlar saçma. Mesela Hamide olsun. 'Oğlum, her şeyim, bir tanem, paşam' bunlar saçmalık olarak söylüyordu." ifadelerini kullandı.

"CIBIL ÇIPLAK GELDİ KARŞIMA"

Sinan'ın Hamide Teyze'ye çilek götürmesi konuşulurken Müge Anlı, "Sen çilekleri götürdüğün zaman Hamide Teyze'den nasıl bir karşılık bekliyordun? O da çilekleri kabul ettiği için aslında seni beğenmiş mi oluyordu" diye sorunca Sinan, "Evet. Çocuklarım karışamaz diyordu bana" dedi.

Sinan 'Ben bir çay suyu koyayım da sen bir bak dedi. Ben bir üstümü değiştireyim dedi. Bir geldi, cıbıl çıplak karşıma. Yemin ediyorum zor kaçtım" dedi. Müge Anlı ise yaşananlarla ilgili Hamide Teyze'nin şikayetçi olması gerektiğini söyledi. "BANA DA KÜFÜRLÜ MESAJLAR ATTI"

Öte yandan, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde, 55 yaş üstü birçok kadına taciz mesajları attığı ortaya çıkan Sinan Sardoğan'la ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

"BANA DA KÜFÜRLÜ MESAJLAR ATTI"

Öz kardeşine bile müstehcen mesajlar atan Sardoğan'ın akrabalarını da mesajla taciz ettiği ortaya çıktı. Akrabası Erdoğan Tekinalp canlı yayına bağlandı, "Sinan bana da küfürlü mesajlar attı" dedi. Gökmen Tekinalp ise "Telefonunda bin tane isimsiz numara var. Birçok kişiye çirkin mesajlar attığını öğrendim.

Güncellenme Tarihi : 6.1.2023 11:17

İLGİLİ HABERLER