
Sapkınlar şimdi de çocuklara el uzattı
Müslümanların en kutsal zaman dilimi Ramazan-ı Şerif ayında ‘onur yürüyüşü’ düzenleyecek kadar aymazlaşan eşcinsel ahlaksızlar, iğrençlikte seviye atladı. LGBTİ’li homolar şimdi de çocuklarımıza kanca attı. Bianet tarafından bastırılan çocuklara yönelik el kitabında evlatlarımızı eşcinselliğe teşvik edici ifadelerin yer aldığı belirlendi.
Sapkınlar geleceğimizi tehdit ediyor
Kendilerinden olmayanı ‘homofobik’ yaftasıyla yıldırmaya çalışan, sapkınlıklarının meşru olmadığını haykıran bilim adamlarını iftiralarla susturan, gayri milli medyanın da desteğini arkalarına alarak, devasa ifsad faaliyetlerine imza atan sapkınların son kurbanı çocuklarımız olmak üzere. Artık bir milli güvenlik sorunu haline gelen homolar, ahlakımızı ve içtimai dengemizi bozacak terör faaliyetlerine imza atıyor. Türkiye’deki özgürlük ortamından faydalanarak dernekleşen sapkınlar, kirli emellerini bir bir gerçekleştiriyor. Bunun son örneği ise Bianet tarafından bastırılan ‘Çocuk Odaklı Habercilik El Kitabı’ oldu. Umay Aktaş Salman tarafından yazılan paçavrada, LGBTİ sapkınlığı çocuklar üzerinden göklere çıkarıldı. Söz konusu sapkın kitabın 39. sayfasında “LGBTİ çocukların yaşadığı sorunları onlarla görüşerek haberleştirin. Ancak bunu ayrımcılığı yeniden üreterek yapmayın. Onları hedef haline getirmeyin” ifadeleri yer alıyor. Çocuklar nezdinde sapkınlığın doğal karşılanmasını isteyen kitaptaki skandallar bu kadarla da kalmıyor.
El kitabıyla çocuklarımızı zehirliyorlar
Çocuklarımızın sapkın birer birey olarak yetişmesinin kabullenilmesinin istendiği el kitabında ise “Çocuklar tarafından oluşturulmuş LGBTİ topluluklarını araştırın. Ne gibi sorunlarla karşılaşıldığını, taleplerini haberleştirin” ifadeleri kaydediliyor. Cinsel aidiyeti oluşmamış çocukların,LGBTİ toplulukları kurmasını mazur gösteren kitap, ahlaksızlıkta çığır açıyor. Kitabın 40. sayfasında ise rezaletin boyutu daha da artıyor. İşin içine aileleri katan yazar, “Ailelerin ve eğitimcilerin ‘toplumsal cinsiyet normlarına uymayan çocukları ‘anormal’ kabul edip etmediğini sorgulayın. ‘Anormal’ kabul etmenin çocukların üzerindeki etkilerini araştırın, artık yetişkin olmuş kişilerle çocukları üzerine görüşmeler yapın” emrivakisinde bulunuluyor. Okullara kadar tahakküm kurulmasını isteyen sapkınlık manifestosunda, “Okullarda verilen cinsel eğitim derslerinin içeriğini araştırın. Cinsellik yalnızca penetrasyona mı indirgeniyor? Üreme sağlığı ve cinsel sağlık konusunda bilgiler veriliyor mu? Cinsel yönelim ve cinsiyet kimliklerine saygı duyuluyor mu? Bu eğitimler cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği çeşitliliğini kapsıyor mu? Bunları sorgulayın” ifadeleri yer alıyor.
HARUN SEKMEN
YENİ AKİT
Güncellenme Tarihi : 5.5.2019 13:36