Gündem
  • 25.5.2023 22:26

Seçim çalışmasına giden Mansur Yavaş'ın Ankara'sı sele gitti.. Şok görüntüler

Ankara'da her sağanak yağış sonrası ortaya çıkan sel manzarlarına bir yenisi daha eklendi. Kentte etkili olan şiddetli yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ankaralılar, göle dönen yollarda yürümekte güçlük çekerken çok sayıda araç da suya gömüldü. Kentte sel nedeniye ev ve iş yerlerini de su bastı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu'na oy toplamak için şehir şehir dolaşırken, Başkant Ankara'yı sel götürdü.
Altyapıya yatırım yapmayan Mansur Yavaş, her yağmurda koca şehrin göle dönmesine sebep oldu.

Ankara'nın Etimesgut ilçesi Eryaman Mahallesi'nde etkili olan sağanak nedeniyle trafikteki bazı araçlar su altında kaldı. Araçlarda mahsur kalan vatandaşlar, çevredekilerin yardımıyla çıkarıldı.

Ankara'da sağanak sonrası araçlar su birikintilerinde mahsur kaldı
Ankara'da öğle saatlerinde etkili olan sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi. Yollar sular altında kalırken vatandaşlar su birikintilerinde hapsoldu.Türkiye son dönemde yağışlı havanın etkisi altında.

Ankara'da da yağmur kendisini gösterdi.

Öğle saatlerinde etkili olan sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi.

Kentte öğle saatlerinde başlayan ve bazı kesimlerde dolu şeklinde görülen yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, yollarda yer yer su birikintileri oluştu.

Aracıyla Eryaman Mahallesi Orhan Bey Caddesi'ndeki su birikintisi içinde kalan öğretmen Sare Eroğlu, yaşadıklarını, AA muhabirine şöyle anlattı:

"Su çok derin değildi, 'geçebilirim' diye düşündüm ama birden su yükseldi, araba stop etti. Araba su aldı ve sürüklendi. Arkadaşlarım geldi. Kapılar açılmadığı için beni camdan çıkardılar. Çok korktum, saatlerdir ağlıyorum, titriyorum korkudan."

Güncellenme Tarihi : 25.5.2023 22:45

İLGİLİ HABERLER