Gündem
  • 29.8.2021 12:10

Sedat Peker BAE'de sıkıştı!.. Ya yeni bir yol bulacağız ya da

Sedat Peker'den iki gündür ses gelmiyor..

Sedat Peker'den BAE açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri Ulusal Güvenlik Danışmanı ile görüşürken, bu görüşme sonrası Sedat Peker'in iadesi başlığı yeniden gündem olmuştu.

Peker, konuya ilişkin sosyal medyadan bir açıklamada bulunurken, "Birleşik Arap Emirlikleri’nde oturumum var, hakkımda çıkarılmış herhangi bir kırmızı bülten kararı yok, uluslararası hukuka göre beni bulunduğum ülkeden hiçbir ülke alamaz. “15 Temmuz’u Birleşik Arap Emirlikleri finanse etti insanlarımız onların yüzünden şehit oldu, Sedat Peker de Birleşik Arap Emirlikleri’ne gittiği için haindir.” diyen gazeteciler ve siyasetçiler, bu sözlerinizden dolayı benden özür dilemezseniz sizin kahpe, namussuz, şerefsiz olduğunuzu tüm dünyaya haykırmaktan geri durmayacağım" ifadesini kullandı.

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Twitter'dan ilginç bir paylaşımda bulundu. Bulunduğu ülkede 'güvenlik' gerekçesi ile video yayınlamadığını sık sık belirten Peker, alıntı bir söz ile, sessiz kaldığı yönündeki eleştirilere gönderme yaptı. 

Peker'in paylaşımı şöyle: 

“Ya bir yol bulacağız, eğer ki bir yol bulamazsak yeni bir yol açacağız.”
-Kartacalı Hannibal

Bu sözlerin haricindeki herhangi bir şıkkı kabul etmek benim yaratılışıma asla uygun değildir."

Güncellenme Tarihi : 30.8.2021 00:11

İLGİLİ HABERLER