Gündem
  • 28.7.2021 09:34

Sel baskınından din düşmanlığı çıkardılar

"Cenazeleri camiye sokulmasın" diyen Ebubekir Sifil haklı değil mi şimdi? Kokuşmuş zihniyetli Mine'den büyük iğrençlik

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat'tan skandal tweet

İslam'a olan düşmanlığıyla tanınan Mine Kırıkkanat, Rize'de yaşanan sel felaketini fırsat bilerek mide bulandıran bir paylaşımda bulundu. Sel nedeniyle sular altında kalan bir caminin görüntüsünü özellikle seçip paylaşan Kırıkkanat, kokuşmuş zihniyetini bir kez daha ortaya koyarken Ebubekir Sifil'in geçtiğimiz dönemlerde Diyanet İşleri Başkanlığı'na yaptığı çağrı yeniden akıllara geldi.

Rize genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle binalar ve yollar sular altında kaldı. Yağışlar nedeniyle ciddi maddi hasarlar meydana gelirken durumu fırsat bilen kokuşmuş Kemalist zihniyetin ateşli savunucularından Mine Kırıkkanat sosyal medya hesabından rezil bir paylaşımda bulundu.

Özellikle su basan camii fotoğrafı kullandı

CHP yandaşı Cumhuriyet gazetesinde köşe karalayan azılı İslam düşmanı Mine Kırıkkanat, sel nedeniyle sular altında kalan bir caminin görüntüsünü paylaşarak aklınca dalga geçmeye kalktı. Diğer iş yeri ve evleri de su basmasına rağmen özellikle camii fotoğrafı kullanmayı tercih eden Kırıkkanat'ın paylaşımı mide bulandırdı.

Sel felaketi, eczane, araç, ev, dükkan dinlemezken Mine Kırıkkanat'ın camiyi hedef alması, İslam düşmanlığını gözler önüne serdi.

Sel baskınından bile İslam düşmanlığı çıkardı

Sel baskını üzerinden bile İslam düşmanlığı yaparak kokuşmuş zihniyetini ortaya koyan Kırıkkanat, paylaşımında "Çok günah işlenmiş sanırım" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2021 18:12

İLGİLİ HABERLER