Spor
  • 30.9.2008 00:00

SEMİN: 'ARAGONES'İ ŞAŞIRTMAK MÜMKÜN DEĞİL!..'

Semin, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kaleci Olexandr Shovkovskiy ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, galip gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Futbolcularımız ciddi bir şekilde çalışıyor. Güçlerinin farkındalar ve yarın kazanmak istiyoruz" dedi. "ARAGONES'İ ŞAŞIRTMAK MÜMKÜN DEĞİL"
Ukraynalı bir gazetecinin Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, "Dinamo Kiev beni şaşırttı" sözünü hatırlatıp, yarın da Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones'i şaşırtıp şaşırtmayacaklarını sormaları üzerine, "Aragones çok tecrübeli bir teknik adam. Kendisini şaşırtacak bir şey ortaya koymak mümkün değil. Biz elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Takımda Milevskiy ve Yussuf'un sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceklerini belirten Semin, bu futbolcuların yerine kimleri oynatacağına henüz karar vermediğini ifade etti.
Fenerbahçe'yi çok iyi incelediklerini anlatan Semin, "Son maçlarını canlı izledik. En son gelişmeleri de yarın gazetelerden öğreneceğiz" derken, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rebrov'un da sarı-lacivertli takım hakkında kendilerine bilgi verdiğini kaydetti.
Semin, İstanbul'a neden ahçı getirdikleri ile ilgili bir soruya da, "Biz bütün önemli maçlara ahçımızı götürüyoruz. Buraya da getirdik" diye yanıt verdi.
"FENERBAHÇE İLE OYNAMAK KEYİF VERİCİ"
Dinamo Kiev kaptanı kaleci Shovkovskiy ise Fenerbahçe ile Fenerabahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamanın keyif verici olduğunu söyledi.
Shovkovskiy, Fenerbahçe seyircisine övgüler yağdırırken, "Bu statta Fenerbahçe ile oynamak her zaman keyif veriyor. Çünkü çok iyi seyircileri var. Fenerbahçe'nin evinde oynadığı maçları çok heyecanlı geçiyor. Ama biz kendimizden eminiz ve bu müthiş seyirci desteğine aldırmadan kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Bir soru üzerine Shovkovskiy, "Benim oynayıp oynamayacağım önemli değil, önemli olan takımın iyi sonuç alması" diyerek sözlerini tamamladı.
DINAMO KIEV ANTRENMANI
Basın toplantısının ardından Dinamo Kiev takımı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son çalışmasına çıktı.
İlk 15 dakikası basına açık olan antrenmanda Ukrayna ekibinin taktik ağırlıklı bir çalışma yaptığı öğrenildi.
Dinamo Kiev'in yarın Fenerbahçe karşısına, Bogush, Betao, Vukojevic, Aliyev, Bangoura, Eremenko, Diakhate, Mikhalik, Nesmachniy, Ninkovic, Shatskikh muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER