Spor
  • 4.8.2009 03:12

ŞENER: '8. HAFTA BOYUMUZU ÖLÇERİZ!..'

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final hedeflediklerini, bunu başaracak güce de sahip olduklarını belirtti. Lig yarışını sonuna kadar kovalayacaklarını belirten Şener, "Sezona çok iyi hazırlandık. Ancak gerçek Trabzonspor ilerleyen haftalarda ortaya çıkacak. 8. haftadaki Galatasaray maçıyla boyumuzu ölçeriz" diye konuştu.

GABRİÇ'LE HER KONUDA ANLAŞTIK
Şener, hava olsun diye transfer yapmayacaklarını da vurgulayarak, "Şu anda çift santrforumuz var ve üçüncüsü olmaz diye düşünüyorum. Ama hücuma katkı yapacak bir isim ve sol açığa adam alacağız" dedi. Gabriç ile her konuda anlaştıklarını belirten Şener, "Kulübünün serbest bırakmasını bekliyoruz. Bugün yarın herşey sonuçlanır" diye konuştu.

YILDIZ TRANSFERLER SAKINCALI
Şener, flaş transfer konusuna da değinerek, "Biz de F.Bahçe, G.Saray gibi transfer yapabiliriz ama bazen sakıncalı olabiliyor. Lincoln'de olduğu gibi... Biz genç, yetenekli ve Trabzon'a uyan oyuncularla ilgileniyoruz" dedi. Trabzonspor Başkanı, ligin ilk haftasında Sivas'ı da yeneceklerini sözlerine ekledi.

GÖKHAN'DAN TARAFTARA MESAJ GOLLERİ LİGE SAKLADIM
Hazırlık kampında oynadığı maçlarda henüz gol atamayan Gökhan Ünal, yeni sezon öncesi taraftarların yüreğine su serpti... Henüz gol atamamasına rağmen yarım düzine asist yaptığını belirten Bordo-Mavili oyuncu, "Ben de üzülüyorum ama şanssızlığımı ligde kıracağım. Takım kazandıktan sonra ben veya bir başkasının gol atması önemli değil. Önemli olan takım halinde ortaya koyduğumuz futbol. Ancak gollerimi lige sakladığımı söyleyebilirim" diye konuştu. Gökhan, Teknik Direktör Broos'la da görüştüğünü ve Belçikalı teknik adamın kendisine güvendiğini söyledi.

YATTARA MANİSA'DA SAHADA
Trabzonspor'un Standart Liege ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Yattara'nın durumu hızla iyiye gidiyor. Sağlık Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Futbol Şube Sorumlusu olan İhsan Alioğlu, "Yattara'nın sakatlığı her geçen gün daha iyiye gidiyor. Sivas ve Diyarbakır maçlarında yok ama büyük olasılıkla Manisa'da sahada olacak" dedi.

TARAFTARA BİLET UYARISI
Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, geçen sezon yaşanan sıkıntıya dikkat çekerek, "Bileti olmayan taraftarımız Sivas'a gitmesin. Sonra mağdur oluyorlar ve bir sürü tatsızlık yaşanıyor" dedi. Hacısalihoğlu Sivas yönetiminin kendilerine sınırlı sayıda bilet ayırdığını da hatırlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER