Spor
  • 17.2.2012 02:58

Şenol Güneş : Erken gol yedik ve takım dağıldı

İlk 11 dakikada gelen iki golün bütün takımı dağıttığını belirten Şenol Güneş, "Ondan sonra da bir türlü toparlanamadık" dedi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, PSV Eindhoven maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, erken yedikleri goller sonrası toparlanamadıklarını söyledi.Güneş, maça avantajlı bir skor elde etmek için çıktıklarını ama bunu başaramadıklarını belirterek, "Hedefimiz öncelikle gol yemeden maçı kazanmak ve avantajlı bir skor elde etmekti. O yüzden kontrollü başlayıp ileride basıp gol bulmak istiyorduk. Yediğimiz ilk gol sonrası takım olumsuz etkilendi ve dağıldı. Ardından yediğimiz ikinci golle oyun tamamen rakibin kontrolüne geçti. Özellikle deplasmanda atacağı golle avantaj sağlamayı hesaplayan takım için iyi bir zemin ortaya çıktı. Biz hem ofansif hem de defansif olarak yediğimiz golden sonra olumsuzduk. Beklediğimiz golleri bulamadık. Goller bizi çok olumsuz etkiledi. Özellikle orta sahada çok olumsuzduk oda skora yansıdı" diye konuştu.

"Hakemin yanlış kararlar verdiğini düşünebilriz ama bunu maçın sonucuna bağlamak doğru değil"

Güneş, hakemle ilgili konuşmayı doğru bulmadığını da belirterek, "Yanlış kararlar verdiğini düşünebiliriz ama bunu maçın sonucuna bağlamak doğru değil. Deplasmana gelen bir takım için ideal bir hakemdi. Onun dışında bir şey söylemeyeceğim hakemle ilgili" dedi.

"Avantajı lehimize çevirmek için çalışacağız"

Güneş, avantaj kaybettikleri vurgulayarak, "Gol yemeden bitirmek bizim için avantajdı. Şimdi rakip avantaj yakaladı. Şimdi işimiz daha zor ama futbolda her türlü sonuç çıkabilir. Bugün çok rahat bir şekilde kazanan Eindhoven gibi biz de kazanabiliriz. Avantaj onlarda ama bunu bizim lehimize çevirmek için çok çalışacağız" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 20:05

İLGİLİ HABERLER