Gündem
  • 24.4.2004 01:45

SERAY SEVER'İN G-STRİNGİ İZLEYİCİSİN YÜREĞİNİ AĞZINA GETİRDİ

Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği, Seray Sever ve Hakan Yılmaz’ın başrolde olduğu ‘Sevgili Karım’ oyununun galası, önceki akşam Akatlar Kültür Merkezi’nde yapıldı. Galada oyundan çok Seray Sever’in göğüs dekoltesi ve pantolonunun altından görünen g-stringi konuşuldu.

Ölmeyen eşini öldü gibi gösterip sigortadan para almak isteyen bir kadını canlandıran Seray Sever’le ‘Ayrılsak da Beraberiz’ dizisinden tanınan Hakan Yılmaz, oyunun birçok sahnesinde, öpüşüp seksi danslar yapıyor.

RTL’DEN TEKLİF

Oyun sonrası gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Seray Sever, Alman RTL kanalında yayınlanan ‘Kadınlar Hapishanesi’ isimli dizide rol alması için teklif aldığını söyledi. Sever, ‘Bu teklif bana menajerim aracılığıyla geldi. Bana göre yurtdışıyla yapılan her şey çok önemli. Şu an düşünüyorum, burada önümüzdeki sezon için ciddi çalışmalarımız da var. Bu teklif çok hoşuma gitti’ dedi. Galaya Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer, Uğur Uludağ, Hıncal Uluç, Birol Güven, Banu Zorlu, Şenay Akay, Tarkan Sualp, Ece Erken, Sinem Kobal ve Billur Kalkavan gibi ünlüler de katıldı.

Seray Sever, Hakan Yılmaz’la oynadığı sevişme sahnelerinde zorlanmadı. Sever’in derin göğüs dekolteli bluzu ve düşük bel pantolonunun altındaki g-stringi dikkat çekti. 

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:04

İLGİLİ HABERLER