Asayiş
  • 29.4.2010 16:53

SERİ KATİL ADLİYEDE

CEM ULUCAN- İZMİR

Zanlı emniyetteki sorgusu sırasında oldukça sakindi. Hamdi A., kendisine yöneltilen 20 sorunun tamamını cevpsız bırakarak, savcılıkta konuşacağını söyledi. Zanlı otel odasında yakalandığında, 7.65'lik tabanca, şarjörde 7 mermi, çantasında 13 mermi, 1 bıçak, biber gazı, A.B. adına düzenlenmiş sahte silah ruhsatı, son öldürdüğü travesti Mustafa Has'a ait fotoğrafı çıkarılmış ehliyet, Ayşe Selen Ayla'ya ait cep telefonu, 1 metal yüzük, 2 taşlı yüzük, 200 dolar ve 645 TL para, 27 Nisan tarihli cinayet haberlerini veren bir gazete bulundu. Silahın çantada olduğu, namlunun ucunda mermi bulunmadığı kaydedildi.

Zanlının, 9 Ocak 2010 tarihinde Balçova Fevzi Çakmak Mahallesi'nde E.B isimli bir bayan üniversite öğrencisinin kolundan bıçaklanması olayına da karışmış olduğu tespit edildi. 40 güvenlik kamerasından yalnızca birinde görüntülerin net olduğu, telefonun satılmasının zanlının yakalanmasında en büyük etken olduğu belirtildi. 4 gün içerisinde olayla ilgili 25 bin 885 kişi sorgulandığı, 219 kişinin başka suçlardan aranan şahıs çıktığı ve son 3 ay içinde cezaevinden çıkan kişilerin de takibe alındığı kaydedildi.

Zanlının sahte robot resminin çizilmediği, resmin, telefonu satın alan bayi ve yakalanmasına yardımcı olan travestinin anlattıklarıyla çizildiği belirtildi. Bu arada, zanlının yakalanmasından sonra travestiler Cinayet Büro'yu arayarak teşekkür ettiler.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:16

İLGİLİ HABERLER