SGK'dan prim ödeyemeyenlere açıklama var

1 dk okuma
SGK'dan prim ödeyemeyenlere açıklama var

Hızlı Özet

SGK ile prim tahsilat anlaşması olan bankaların, kurumun tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşandığı ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluştuğu kaydedildi.

SGK Başkanlığı, son ödeme günü 31 Mart 2015 olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemlerinin, 7 Nisan 2015 gün sonuna kadar uzatıldığını, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemelerin yasal süresi içinde yapılmış sayılacağını bildirdi.





SGK Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle SGK ile prim tahsilat anlaşması olan bankaların, kurumun tahsilat sistemleriyle iletişiminde sıkıntılar yaşandığı ve prim tahsilatlarında aksaklıklar oluştuğu kaydedildi.

     

Açıklamada, "Prim ödeme yükümlülerimizin mağduriyetlerini önlemek  amacıyla, son ödeme günü 31 Mart 2015  olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 7 Nisan 2015 gün sonuna kadar uzatılmış olup, bu tarihe kadar yapılacak söz konusu ödemeler yasal süresi içinde yapılmış sayılacaktır" ifadesi kullanıldı.


Bu haber 529 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in durumu iyi değil... Yorgun Anları Kameralara Yansıdı
Gündem
#Güncel#Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in durumu iyi değil... Yorgun Anları Kameralara Yansıdı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, rahatsızlığına rağmen İzmir'de katıldığı etkinlikleri iptal etmedi. Buca'daki program esnasında Özel'in bitkin ve keyifsiz halleri gözlerden kaçmadı.

Habervitrini11084 Görüntüleme
MİT'in Operasyonuyla Uluslararası Casusluk Ağına Darbe: 7 Zanlı Tutuklandı
Gündem
#Güncel#Gündem#tutuklama

MİT'in Operasyonuyla Uluslararası Casusluk Ağına Darbe: 7 Zanlı Tutuklandı

Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yürütülen bir operasyonla, Türkiye aleyhine casusluk yapan uluslararası bir şebeke lağvedildi. İki farklı yabancı istihbarat servisi için çalıştığı saptanan şebekenin 7 üyesi, adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habervitrini13549 Görüntüleme
Erdoğan : Türkiye Avrapu Birliği için büyük bir fırsattır
Gündem
#Cumhurbaşkanı Erdoğan#Dijital Dünya#Çocuk Güvenliği

Erdoğan : Türkiye Avrapu Birliği için büyük bir fırsattır

Kazakistan temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda gazetecilere mühim açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Avrupa Birliği için tarihi bir fırsat teşkil ettiğini belirten Erdoğan, Birliğin kritik bir karar aşamasında olduğunu ifade etti.

Habervitrini13950 Görüntüleme
Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı
Gündem

Özkan Yalım telefon şifresini verdi! Özel'in, Mansur Yavaş için yazdıkları ortaya çıktı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadeler CHP lideri Özgür Özel'i işaret etti. Özel adına ait olduğu iddia edilen telefondan Yalım'a gönderilen işe alım listeleri ve para trafiğine ilişkin mesajların ardından; Mansur Yavaş'ı övme yönündeki bir mesaj da dosyaya girdi.

Habervitrini15063 Görüntüleme