Spor
  • 23.7.2009 03:02

SHEVCHENKO GELİYOR...

The Guardian, La Stampa ve Marca Gazeteleri, Sarı-Lacivertli kulübün İspanyol futbolcu Güiza'yı gönderip yerine Chelsea'den kopma noktasına gelen Ukraynalı yıldız Shevchenko'yu alacağını yazdı.

Fenerbahçe'de ünlü golcü Shevchenko gündemden düşmek bilmiyor... Daha önce Ukraynalı futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma sağlayan fakat yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle geri adım atan Sarı-Lacivertli yönetimin yeniden harekete geçtiği iddia edildi. İngiliz The Guardian, İtalyan La Stampa ve İspanyol Marca Gazeteleri, Fenerbahçe'nin Shevchenko'nun transferi için devrede olduğunu yazdı.

DINAMO KIEV DE DEVREDE
Gazeteler Güiza'nın gönderilip yerine Shevchenko'nun alınacağını yazdı. Sheva için Dinamo Kiev'in de devrede olduğu fakat Fener'in şanslı olduğunu yazıldı. Yabancı sayısı 8 olan takımda Sarı- Lacivertli yönetimin, Edu'nun sözleşmesini dondurup Shevchenko için yer açmayı düşündüğü de iddia edildi.

SAMBALI TANITIM!
Fenerbahçe'nin 2009-2010 sezonunda giyeceği formalar, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen defileyle tanıtıldı. Fenerium Sonbahar - Kış Koleksiyonu'nun da tanıtımının yapıldığı geceye Fener'in yeni transferleri Dos Santos ve Oliveira da katıldı. Futbolcular defilenin finalinde podyuma "Kuruluş, Çubuklu ve Arma" adlı üç farklı yeni formalarla çıktı. Adidas'ın ürettiği yeni formaların satışına bugün başlanacak.

COŞKULU KARŞILAMA
F.Bahçe'nin yeni transferleri Dos Santos ve Cristian yöneticilerden Cihan Kamer'le birlikte dün 17.00'de İstanbul'a geldi. Taraftarların büyük bir coşkuyla karşıladığı Dos Santos, "Hedefimiz şampiyonluklar kazanmak" derken Cristian ise "Umarım uğurlu geliriz" dedi. İkili daha sonra da forma tanıtımına katıldı.

HALİL İÇİN YENİ BİR TEKLİF
Teknik direktör Daum'un isteği üzerine Schalkeli Halil Altıntop'u yeniden listesine alan Fenerbahçe'nin, Alman kulübüne yeni bir teklif sunacağı öğrenildi. Rakam artırdığı öğrenilen Sarı- Lacivertliler'in, bir iki gün içinde transferi bitirebileceği bildiriliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:09

İLGİLİ HABERLER