
ŞİDDETLİ YAĞIŞ 9 CAN ALDI!
Ağrı, Van ve Şanlıurfa'da şiddetli yağış 9 can aldı. Ağrı'da sele kapılan 6 kişi öldü, 2 kişi ise kayıp. Van ve Şanlıurfa'da da heyelan ve yıldırım çarpması sonucu, 1'i çocuk 3 kişi öldü.Ağrı:
Ağrı'nın Hamur ilçesi'nde, öğleden sonra başlayan ve 40 dakika süren sağanak yağış, eriyen kar sularıyla birlikte Uğurtaş, Kaçmaz, Demirkapı ve Karlıca köylerinde sele dönüştü.
Sele kapılan Cimşit Kanpolat, Haydar Eroğlu, eşi Filiz ile çocukları Maksut Ahmet ve Muhammet Alp yaşamını yitirdi. Kaybolan 3 kişi de aranıyor.
Van-Şanlıurfa:
Van'ın Erciş ilçesinde ise, sağanak yağış sonucu meydana gelen heyelanda, bir ev çöktü. Toprak altında kalan iki yaşındaki Mehmet Yakı öldü. Anne Emetullah Yakı'yı arama çalışmaları sürüyor.
Yıldırım çarpması sonucu Erciş ve şanlıurfa'nın siverek ilçelerinde iki kız öldü. Bir kişi de yaralandı.
Nevşehir-Kayseri-Eskişehir:
Nevşehir, Kayseri ve Eskişehir'de de etkili olan sağanak yağış ve dolu tarım arazilerine zarar verdi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 18:43