Asayiş
  • 25.2.2016 21:36

Şırnak'ta sivil askere saldırı

Edinilen bilgiye göre, Ömer Kabak Meydanı yakınlarında sivil kıyafetli bir uzman çavuş, PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısına uğradı. Olay yerinde şehit olan uzman çavuşun cenazesi ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

MERSİN'E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak kent merkezinde sivil kıyafetiyle dolaşırken  PKK'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş  Ömer Koca'nın Mersin'deki ailesine acı haber iletildi. 

Koca'nın şehit olduğu haberi, Mersin Garnizon Komutanlığı yetkililer  tarafından merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde oturan babası Hüseyin ve  annesi Ayşe Koca ile yaklaşık bir hafta önce doğum yaptığı öğrenilen eşine  verildi.

Acı haberi duyan komşuları ve yakınları taziye için eve gelirken, Türk  bayrağı asılan evin önünde sağlık ekipleri hazır bekledi.

Şehit Koca'nın liseden arkadaşı İsmail Sevilgen, gazetecilere,  Koca'nın uzun yıllardır vatan için görev yaptığını belirterek, "Geçtiğimiz pazar  günü buradaydı. Hanımı doğum yapmıştı, çocuğunu görüp gitti. Haberi ilk  duyduğumuzda inanamadık. Buraya gelip, kalabalığı görünce de üzüldük" dedi.

Öte yandan acı haberin duyulmasının ardından Koca'nın Facebook  sayfasına, silah arkadaşları ve yakınları tarafından çok sayıda mesaj yazıldığı  görüldü.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER