Asayiş
  • 26.11.2022 16:23

Şişli'de gecekonduda öldürülen 3 kişinin sırrı çözüldü

Şişli’de gecekonduda öldürülen 3 kişinin cenazeleri Adli Tıp’tan alındı

Şişli Kuştepe Mahallesi'ndeki gecekonduda öldürülen 3 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak’ta dün saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Vahit Ateş’ten gün içinde haber alamayan arkadaşları, kontrol etmek amacıyla yaşadığı gecekonduya gitti.

Şişli’de gecekonduda öldürülen 3 kişinin cenazeleri Adli Tıp’tan alındı

Pencereden içeriye bakan arkadaşları, Vahit Ateş ile iki genç kadının yerde kanlar içinde yattığını gördü. Polis ile eve giren sağlık ekipleri, Ateş ile genç kadınların hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, cesetler üzerinde ve evde incelemelerde bulundu.

Dehşet evinde sır perdesi aralandı.. Pompalı ile katliam yapan aranıyor!

İstanbul Şişli'de bir ihbar üzerine bir eve giden polis ekipleri uzun süredir gecekonduda oturduğu öğrenilen bir erkek ve iki kadının cesedini buldu. Pompalı silahla vurulmuş olduğu değerlendirilen cesetlerin Vahit Ateş (45), Tülay Vural (17) ve Merve Özturan’a (27) ait oldukları öğrenildi. Evde yapılan incelemede 4 kovan bulundu ama silah bulunamadı polis 3 cinayeti işleyip kaçan şüphelinin peşine düştü.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün akşam saatlerinde Şişli Kuştepe Mahallesi Zeytinlik Sokak'ta yer alan gecekonduya gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeriye giren ekipler, 3 kişinin hareketsiz yattığını gördü. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, silahla vuruldukları belirtilen 2'si kadın 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan incelemede uzun süredir o evde ikamet ettiği öğrenilen Vahit Ateş'in başından av tüfeği ile vurulmuş olduğu anlaşıldı. Yapılan incelemede onun yanında bulunan iki kadının da aynı şekilde pompalı tüfekle başlarından vurulmuş oldukları belirlendi. Kadınların Merve Özturan ve Tülay Vural isimli şahıslar olduğu anlaşıldı.

4 KİŞİ BULUŞTU 3'Ü ÖLDÜ

Yapılan çalışmalarda ölen Vahit Ateş'in daha önceden 5 farklı suç kaydının olduğu, Merve Özturan'ın 8 adet suç kaydının olduğu ve Tülay Vural'ın ise 1 adet kaydının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili bir mahalle sakini şahısların uyuşturucu alışverişi yüzünden bir araya gelmiş olabileceklerini ve olayın yaşandığını iddia etti.

4 KOVAN BULUNDU, SİLAH YOK

Olay yerinden 4 adet boş kovan bulan polis ekipleri, evde yaptıkları aramada silah bulamadı. Şüpheli şahsın silahı alıp kaçtığı değerlendirildi. Polis şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Evde tüfek fişekleri de bulan polis, 3 kişi öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen şüpheliyi bulmak için çalışmalara başladı.

İncelemelerinin tamamlanmasının ardından cesetler Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler ailelere teslim edildi.

Hayatını kaybedenlerden Vahit Ateş, ikindi vaktinde Filiz Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ayazağa mezarlığında defnedilecek. Tülay Vural ve Merve Özturan’ın da Kuştepe Mahallesi’nde kılınacak namazın ardından bugün defnedileceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 26.11.2022 16:30

İLGİLİ HABERLER