Gündem
  • 14.5.2024 13:16

Siyahi kadınlara fuhuş operasyonu

İstanbul Beyoğlu'nda gece ve gündüz fuhuş pazarlığı yapan 6 siyahi kadına operasyon yapıldı. Kadınlara fuhuş yapması için aracılık yapan 2 şahıs da gözaltına alındı. Öte yandan kadınların pazarlık anları, kameralara böyle yansıdı…

İstanbul Beyoğlu'ndaki Tarlabaşı Bulvarı'nda bulunan esnafın, siyahi kadınların fuhuş pazarlığı yaptığına dair şikayeti üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Siyahi kadınlara fuhuş operasyonu: Pazarlık yaptıkları anlar kamerada!

Çalışmalar çerçevesinde bulvar üzerindeki kaldırımda 6 siyahi kadının, gündüz ve gece yanına gelen erkeklerle fuhuş pazarlığı yaptığı tespit edildi.

POLİS TEK TEK YAKALADI

Pazarlık yaptıklarının belirlenmesi üzerine harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, kimliklerini ve adreslerini tespit ettiği kadınlara operasyon düzenledi.

YER VE İMKAN SAĞLADIĞI BELİRLENDİ

Operasyonda 6 siyahi kadın evlerinde tek tek yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca kadınlara fuhuş konusunda yer ve imkân sağladıkları tespit edilen O.A. ve V.E.'de yakalandı. Fuhuş yapıldığı yer ise zabıta ekipleri mühürlenerek kapatıldı.

HEPSİ SINIR DIŞI EDİLECEK

Konu ile ilgili yakalanan O.A. ve V.E. hakkında fuhşa teşvik ve fuhşa yer ve imkân sağlamak suçundan adli işlem başlatılırken, 6 yabancı uyruklu kadın ise sınırdışı edilmek üzere işlemleri başlatıldı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2024 13:18

İLGİLİ HABERLER