
SKANDAL... TÜRKİYE'NİN BAĞDAT BÜYÜKELÇİLİĞİ DUVARLARINA ABDULLAH ÖCALAN POSTERLERİ ASILDI!
SELMAN ÖZTÜRK
BAĞDAT- Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiliği duvarlarına terör örgütü PKK/KONGRA-GEL üyelerinin organizasyonuyla terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterleri asıldı.
Başkent Bağdat'ta çeşitli bölgelere de asılan posterlerin altında Arapça olarak, ''Abdullah Öcalan'ın cezaevinden çıkarılıp özgürlüğüne kavuşturulmasını istiyoruz. Bunun için imza kampanyası başlatacağız'' ifadeleri yer aldı.
Bağdat Büyükelçiği'nin önündeki bariyerlere yapıştırılan Öcalan posterlerinden bir kısmının yırtılmış olduğu gözlendi. Kuzey Irak'taki Kerkük ve Erbil kentlerinden sonra Irak'ın başkenti Bağdat'ta da terör örgütü PKK/KONGRA-GEL üyeleri tarafından halkın yoğun olduğu bölgelere yapıştırılan terörist başı Öcalan'ın posterlerine Irak polisi ve resmi yetkililer sessiz kalıyor.
Öte yandan, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçiği duvarlarına yapıştırılan Öcalan posterlerinin tamamının elçilik yetkilileri tarafından koparılmamış olması dikkat çekti.