Spor
  • 17.10.2008 00:07

SKİBBE'DEN MİLLİ FUTBOLCULARA ÖZEL ÇALIŞMA!.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
     Sarı-kırmızılılar, bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde çalıştı. Basına kapalı antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda teknik çalışma gerçekleştirdi.
     Milli takımlarda görev yapan oyunclar rejenerasyon çalışmasıyla yetinirken, sakatlıkları bulunan Emre Güngör, Orkun Uşak, Uğur Uçar ve Semih Kaya takımdan ayrı, salonda ve sahada çalıştı. Mehmet Topal ve Linderoth ise salonda, sağlık ekibi eşliğinde antrenmanlarını sürdürdü. 
Galatasaray'da teknik direktör Michael Skibbe'nin milli futbolcular nedeniyle Trabzonspor maçı öncesi antrenman programını değiştirdiği öğrenildi.
Tam 12 futbolcusunun milli takımlardan yorgun döndüklerini belirten Skibbe'nin "Onları iki gün içinde Trabzonspor maçına hazırlamalıyız" dediği ve diğer futbolculardan ayrı bir program yaptığı belirtildi.
Sarı - Kırmızılı futbolculardan Servet, Hakan Balta, Ayhan, Arda, Sabri A milli takımda, Aydın, Serkan, Mehmet Güven, Alpaslan ümit milli takımda, Baros, Meira ve Des Sanctis de kendi ülkelerinin milli takımlarında yer aldı.
Skibbe'nin Trabzonspor karşısında forvette sakatlığı geçen Ümit Karan'la birlikte Baros'a görev vermeyi düşündüğü belirtildi
İyileşen Hasan Şaş'ın da savunmanın sağında görev yapacağı bildirildi.
Bu arada Galatasaray'ın UEFA Kupasında Perşembe günü Olimpiakos ile oynayacağı maçı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Eduardo Iturralde Gonzalez'in yöneteceği açıklandı...

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:20

İLGİLİ HABERLER