Spor
  • 25.1.2014 22:43

Slaven Bilic, 'Aptalca bir gol yedik'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Derbi niteliğinde büyük bir maç oynadık. Ligin ikinci yarısı için zor bir başlangıçtı. Benim şahsi kanaatime göre gerçekçi bir sonuç ortaya çıktı. İki devresi itibariyle farklı bir maç oldu. Olcan bize ciddi sorunlar yarattı. Özellikle de maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde. O bölümü 0-0 geçmemiz bizim şansımızdı. Ondan sonra aptalca bir gol yedik ve geriye düştük. Rakip ilk yarıyı önde kapatmayı hak etti. İkinci yarı rakipten daha üstündük ve beraberlik golünü hak ettik. Beraberlik golünden sonra oyun açık bir hale geldi ve her iki takımda kazanabilirdi. Ama berabere bitti. Trabzon deplasmanı zor bir deplasman. Bu takım içeride hiç maç kaybetmedi. Nerede olursak olalım üç puan kazanmak için mücadele ediyoruz. Bu akşam ortaya çıkan sonuçta adil ve gerçekçi bir sonuçtu” dedi.

HOLOSKO: “ZOR RAKİBE KARŞI ZOR OYNADIK”
Beşiktaş'ın ileri üç oyuncusu Holosko ise bir puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Buradan bir puan ile ayrılmış olmaktan dolayı mutluyuz. Zor bir rakibe karşı zor bir sahada oynadık. İlk yarı rakibimiz iyi oynadı. İkinci yarı biz daha iyi oynadık. Maçın hakkının iki devredeki oyuna bakarsak beraberlik olduğunu söyleyebilirim. Ama pozisyon fazlalığına baktığımızda buradan beraberlikle ayrılmak iyi oldu diyebilirim” ifadesini kullandı.
Siyah-beyazlı oyuncu Oğuzhan ise beraberliğin iyi bir sonuç olduğunu ancak son dakikalarda girdikleri pozisyonlarla maçı da kazanabileceklerini dile getirerek, "Trabzonspor'un sahasında maç kaybetmediğini bilerek buraya geldik. Oyunun ilk yarısında ve ikinci yarının başlarında üstün olan taraf rakibimizdi. Ancak 60 dakikadan sonra oyuna hakim olan taraf bizdik. 5 dakika daha olsaydı maçı galip bitirebilirdik" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:11

İLGİLİ HABERLER