Spor
  • 30.5.2015 00:20

Slaven Bilic gözyaşlarıyla ayrıldı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Hırvat hoca, “Ne olursa olsun galibiyetle bitirmek önemliydi. Benim için de kolay bir röportaj olmuyor. Ben ve antrenör ekibim 2 sezon boyunca elimizden geleni yaptık” ifadelerini kullandı.

Röportaj sırasında duygulanan Bilic, “Bu kulübün benim için önemli bir yeri var. Şampiyon olamadığımız için üzgünüm. Her şeyimizi verdik. Ne yazık ki yetmedi. Umarım Beşiktaş şampiyonluk hedefine ulaşıcaktır. Ben de Beşiktaş’ın en büyük taraftarı olarak bunu takip edeceğim” dedi.

Bir daha Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusuna değinen Bilic, “Gelecekte neler olacğaını kimse bilemez.yakın gelecekte Türkiye’ye dönmek gibi bir planım yok. Burası çok özel bir ülke benim için. İstanbul harika bir yer. Buradaki kültür benim için çok önemli. Kariyerimin beni nereye götüreceğini kestiremem ama benim için tek seçenek var Beşiktaş” şeklinde konuştu.

Hırvat hoca sözlerini şöyle noktaladı; “Bu şekilde vedalaşmak güzel, başınız dik şekilde ayrılmak. Yaşadığımız her an güzeldi. Her günümüz güzel geçti. Buradaki macera nasıl biterse bitsin, burada yaptığımız işten büyük bir mutluluk ve gurur duyduk.”

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:09

İLGİLİ HABERLER