Yaşam
  • 18.9.2013 13:08

Şok tehdit!.. Gelip kafana sıkacağım!..

İş adamı Reza Zarrab, telefonda 'Kafana sıkacağım' diye tehdit edildiğini söyleyerek savcılığa başvurdu.
 

Zarrab, 12 Ağustos'ta Gündeş'in cep telefonunu arayan bir kişinin kendisine küfür edip tehditte bulunduğunu ileri sürdü. Zarrab, olay günü Ortaköy'de yemek yerken, telefonla arayan zanlının, "Neredesin, adresin neresi?" dediğini, "Sen kimsin?" diye yanıt verdiğinde kendisine küfür etmeye başladığını belirtti.

Zarrab, ısrarla nerede olduğunun sorulması üzerine "Ortaköy'deyim gel" dediğini, arayan kişinin "Ben Ağrılı Ahmet, herkes tanır. Oturduğun yeri biliyorum. Gelip kafana sıkacağım, seni mezara gömeceğim" diye tehdit ettiğini öne sürdü.

Zarrab, can güvenliği olmadığı gerekçesiyle ev ve işyeri çevresinde yakın koruma istedi.

SIRADAN EBRU SANDIM

İnceleme sonucunda telefonun Gaziantep'te askerlik yapan Ahmet A. tarafından kullanıldığı belirlendi. İfadesi alınan Ahmet A., numarayı bir asker arkadaşının internetten Ebru Kundeş isimli bir kızın olduğunu söyleyerek verdiğini, bunun üzerine aradığında da küfürleştiklerini ifade etti. Ahmet A., "Ben telefonun internette takılan Ebru isminde sıradan bir bayana ait olduğunu sanıyordum. Tehdit etmedim" dedi. Savcılık, Ahmet A. hakkında 'tehdit' ve 'hakaret'ten 4 yıla kadar hapis istedi.

 

Medyafaresi

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:57

İLGİLİ HABERLER