Asayiş
  • 12.5.2005 00:08

SOKAK ORTASINDA SİLAHLI ÇATIŞMA...

MUHAMMED KORKMAZ
DENİZLİ - Denizli'de meydana gelen iki ayrı silahlı çatışma olayında 3 kişinin yaralandığı bildirilirken, olayın faillerinin tespit edilemediği belirtildi.

 
Edinilen bilgiye göre, ilk olay dün akşam saat 20.30 sıralarında Kıbrısşehitler Caddesi üzerinde bulunan 1001 Disko Bar'ın önünde meydana geldi. Barın eski sahibinin ağabeyi olduğu bildirilen Yaşar Bobur, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Yaralı Yaşar Bodur, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.


Diğer olay ise, bugün saat 13.00 sıralarında Karaman Mahallesi 1757 Sokak üzerinde meydana geldi. Yaya olarak giden Ali Bekdemir (23) ile isminin Murat olduğu bildirilen 2 kişi, motosikletle gelen ve isimleri tespit edilemeyen 2 şahıs tarafından pompalı tüfek ve tabanca ile yaylım ateşine tutuldu. Saldırganların pompalı tüfeği halıya sararak getirdikleri tespit edilirken, silahın kamufle edildiği halı olay yerinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Silahlı saldırıya uğrayan Ali Bekdemir, aldığı kurşunlarla 1734 Sokak'ın birleştiği kavşağa gelince yere yıkılırken, saldırganların Ali Bekdemir'e yıkıldığı yerde ve yanındaki Murat isimli arkadaşına yine kurşun yağdırmaya devam ettikleri bildirildi.


Elinde bıçak olduğu bildirilen ve yaralandığı söylenen Murat isimli şahıs olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karışırken, her iki şahsı kurşun yağmuruna tuttuğu bildirilen ve isimleri tespit edilemeyen 2 şahıs ellerindeki silahları sokak ortasına bırakarak bindikleri motosiklet ile olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.


Olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı, yerde kanlar içinde yatan Ali Bekdemir'i Denizli Devlet Hastanesi'ne götürerek tedavi altına aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, boş kovanları toplayarak çevredeki vatandaşlardan bilgi almaya çalıştı. Olay Yeri İnceleme ekipleri yerdeki tabanca ve bahçe duvarına dayalı pompalı tüfeği ve tüfeğin sarılı olduğu sanılan halıyı alarak emniyete götürdü. Polis ekipleri, her iki olayın faillerini bulmak için geniş çaplı araştırma başlattı.


Olay yerindeki görgü tanıklarından Yaşar Bilir, "Biz çalışıyorduk, çok yakınımızda tüfek sesleri duyduk. Sokağa çıktığımızda elinde bıçak olan yaralı bir vatandaşın kaçtığını gördük. Biraz daha gidince, yerde kanlar içinde yatan bir kişiyi gördük. Şans eseri vatandaşlara bir şey olmadı" dedi.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 12:04

İLGİLİ HABERLER