Spor
  • 1.7.2009 04:24

SON ASLAN COLOCCİNİ...

Galatasaray'ın başarılı yöneticisi Haldun Üstünel'in önce "Hafta sonuna kadar bir yıldız futbolcu ile anlaşacağız" diyerek ismini açıklamadığı futbolcunun Fabricio Coloccini olduğu ortaya çıktı. İngiltere'de küme düşen Newcastle'da forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Arjantinli futbolcu ile yapılan görüşmelerde tarafların anlaşmak üzere olduğu belirlendi.

LUCAS NEILL, SERVET'E BAĞLI
Sağ kanatta da oynayabilen ancak asıl yeri stoper olan Coloccini'yi teknik direktör Rijkaard'ın çok istediği bildirilirken, Üstünel'in Arjantinli yıldızı ikna edip bir kaç gün içinde Hollanda kampına getirmek istediği öğrenildi. Bu arada West Ham'ın Avustralyalı stoperi Lucas Neill'ın ise Servet'in transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle beklemeye alındığı ifade edildi.

GOVOU İDDİASI
Milan Baros'un yanına partner arayan G.Saray'ın Sidney Govou'yu bitirmek üzere olduğu iddia edildi. Çek Milli Takımı'nda Baros'la ikili oluşturan Govou'nun kulübü O. Lyon'la büyük oranda anlaşıldığı öğrenildi. Üstünel'in Govou'ya da her an imza attırabileceği bildirildi.

CHELSEA 10 M iLYON EURO iSTiYOR
F.Bahçe'nin transfer listesindeki Pizarro için Chelsea kulübü 10 milyon Euro bonservis istiyor. Geçen sezon Bremen'de kiralık olarak forma giyen ve başarılı maçlar çıkaran Perulu golcüyü kadrosunda düşünmeyen Chelsea'nin, bu fiyata alıcı bulamazsa yine kiralama yoluna gidebileceği ifade ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER