Gündem
  • 31.8.2017 13:20

Şule Akar'ın Kuran-ı Kerim hassasiyeti

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın eşi Şule Akar'ın Kuran-ı Kerim okunurken başını örtmesi laikleri çileden çıkarttı. sosyal medyada örgütlenen laikler Şule Hanım'a öfke saçarken, bunlara karşı çıkanlar büyük övgüde bulundu.

Şule Akar'dan beğeni toplayan hassasiyet!

Beştepe'deki resepsiyona katılan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın eşi Şule Akar, Kuran-ı Kerim okunurken ve dua edilirken, bir şalla başını örttü.

Şule Akardan beğeni toplayan hassasiyet!

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından geniş katılımlı bir resepsiyon düzenlendi.

ÇOK SAYIDA TANINMIŞ İSİM KATILDI
Eşli resepsiyona bürokrasi, iş, sanat, medya dünyasından çok sayıda tanınmış isim katıldı.

KURAN-I KERİM OKUNDU
Külliye bahçesinde düzenlenen resepsiyon, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Ardından milli mücadelede kan ve ter akıtmış ecdad ile vatan için şehit olmuş tüm kahramanlar için dua edildi.

ŞULE AKAR'IN ŞALI DİKKAT
Kuran-ı Kerim okunurken Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan'ın iki tarafında eski başbakanlardan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve eşi Şule Akar yer aldı.

TÖREN BOYUNCA BAŞININ AÇILMAMASINA DİKKAT ETTİ
Şule Akar'ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve ardından edilen dua boyunca başını şalla örttüğü ve şalın açılmaması için büyük özen gösterdiği görüldü.

.

.

 

Hulusi Akar'ın eşinin Kur'an hassasiyeti

.

Hulusi Akar'ın eşinin Kur'an hassasiyeti

Güncellenme Tarihi : 31.8.2017 13:30

İLGİLİ HABERLER