SÜPER STAR KEWELL!..
Galatasaray'ın Liverpool'dan renklerine kattığı yeni transferi Kewell, sarı kırmızılı takımdaki mesaisine adeta fırtına gibi başladı !..
Kariyeri ve yetenekleri tartışmayacak bir futbolcu olan ama son yıllarda çok sık sakatlandığı için kafalarda soru işaretleri yaratan Kewell, Kayserispor maçında oyuna girer girmez attığı golle yıldızlaştı !..
Maça yedek kulübesinde başlayan Kewell 66. Dakikada Barış'ın yerine oyuna girdi. Hemen rakip kaleye hareketlenen Kewell daha topa ayağı bile değmeden, Hasan Şaş'ın Kayserispor ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükseldi ve oyuna girdiği dakikada kafayla golünü atarak takımını öne geçirdi. Kewell bu golle hem takımını öne geçirip kupanın mimarlarından oldu hem de büyük moral buldu.
BİR DE FORM TUTARSA
Dün gece Harry Kewell'ın yaptıkları bununla da sınırlı değildi. Avustralyalı süperstar, Cimbom'un 2. golünü atan Nonda'ya da asisti veren futbolcuydu. Uzatmalarla birlikte 26 dakika sahada kalan Kewell, bu süre içinde 18 kez topla buluştu. Bu topların 9'unu isabetli kullanan Avustralyalı sihirbaz, 6 kez hatalı pas yaparken 5 kez de top çaldı. Sakatlıktan yeni kurtulmasına rağmen harikalar yaratan Kewell, hem taraftara hem de teknik ekibe büyük umut verdi.