Yaşam
  • 9.7.2009 09:32

SUUDİ PRENS’İN OLAYLI BODRUM GECESİ

Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Muhammet Bin Faad Bin El Saud ve ailesinin Bodrum’a gelişi sırasında havalimanında yaşanan gerginlik, Bodrum sokaklarına taştı. Prens ve ailesi önceki akşam bir eğlence mekânından çıkarken korumaları şemsiyelerle gazetecilerin görüntü almasını engelledi. Bazı korumaların gazetecileri tartaklaması gerginliğe neden oldu.
Tatil için geçen cuma günü Suudi Arabistan kraliyet ailesine ait özel uçakla ailesi ile birlikte Bodrum’a gelen Suudi Prens, Yalı beldesindeki 5 yıldızlı Kempinski Barbaros Bay Hotel’e yerleşti. Gündüzleri lüks yatlarla mavi yolculuk yapan Suudi Prens ve ailesi önceki akşam Milta Marina Yacht Kulüp’te yemek yedi. Prens, eşi Prenses Cevahir Bin Naif El Saud, oğlu ve yeğenleriyle Bodrum Kalesi manzaralı restoranda, ünlü caz sanatçısı Fatih Erkoç ve orkestrasını dinledi. Yaklaşık 3 saat mekânda eğlenen Suudi Prens ve ailesi dışarıya çıkarken Türk ve Suudi korumalar şemsiyelerle gazetecilerin görüntü almasını engelledi. Bazı Suudi korumaların gazetecilere şemsiye ile vurmaları üzerine gerginlik yaşandı.
Korumaların caddeyi kapatması üzerine yaklaşık 10 dakika trafik durdu. Bazı sürücüler klakson çalarak durumu protesto etti. Prensin yakınlarından bazıları havlularla yüzlerini kapatarak görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER