
Taffarel Carlinhos'u ikna etmeye çalışıyor
Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim’in ısrarıyla bir kez daha Carlinhos’un peşinde. Fluminense 4 milyon dolar, Brezilyalı oyuncuysa Taffarel ile ikna edilecek.Hürriyet’ten Ali Naci Küçük’ün haberine göre, Galatasaray’da Fatih Terim’in iki sezondan bu yana gözdesi olan Carlinhos için yeniden nabız yoklanmaya başlandı. Bugüne kadar inandığı ve transfer etmek istediği futbolculardan vazgeçmeyip geç de olsa amacına ulaşan Fatih Terim’in hedefinde Brezilyalı sol bek var. Daha önce Hamit Altıntop, Umut Bulut, Dany ve Amrabat gibi oyuncularda ısrar ederek sarı kırmızılı kulübe kazandıran deneyimli teknik adam, yönetimden eski göz ağrısı için yeni bir girişimde daha bulunulmasını istedi.
Galatasaray daha önce de istedi
Bu sezon sol bekte Hakan Balta ve Çağlar’ın beklenen performansı sergileyememesi üzerine Albert Riera’yı bu mevkide oynatan Galatasaray’da, ilk olarak sol bek takviyesi deftere yazıldı. Bu doğrultuda geçen sezon başında ve devre arasında transferi adına çok uğraş verilen, ancak bir türlü gerçekleşmeyen 26 yaşındaki sol bek için yeniden harekat başlayacak. Cimbom, Fluminense forması ile çok başarılı bir performans sergileyip Brezilya Milli Takımı’na kadar yükselen Carlinhos için 4 milyon doları gözden çıkardı.
Taffarel devrede
Galatasaray, Brezilya Milli Takımı’nda oynamaya devam etmek için ülkesinde kalmak isteyen Carlinhos’u ikna etmek için vatandaşı Claudio Taffarel’i de devreye sokacak. Her ne kadar Galatasaray yılan hikayesine dönen bu transferi bitirmeyi çok istese de süreç yine kolay geçmeyecek gibi görünüyor. Cimbom, Brezilya kulübünü de 4 milyon dolar bonservis bedeline iknaya çalışacak.