Kumbağ beldesine bağlı Naip Köyü'ndeki 180 fabrika işçisi helikopterle kurtarıldı. Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan kurtarma çalışmalarının başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ve her hangi bir can kaybının bulunmadığını belirtti.
Doğan, Köyde mahsur kalan vatandaşların kurtarılması için başlattıkları çalışmaların ise sürdürüldüğünü bildirdi.
Sağanak yağışın ardından Naip Köyü'nde yer alan bir fabrika ile köydeki birçok evi su basmıştı. Yaşanan selin ardından canlarını kurtarmak isteyen fabrika işçileri ile köylüler ev ve işyerlerinin çatılarına çıkarak yardım istemişlerdi.
Akşam karanlığına rağmen aralıksız sürdürülen çalışmalara askeri, sahil güvenlik ve polis olmak üzere 6 helikopter, askeri tanklar ve çok sayıda iş makinesi katıldı.