TARIK AZİZ'İN 1 AYDAN AZ ÖMRÜ KALDI
DUBAİ (İHA) - Irak eski Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Tarık Aziz'in bir aydan az ömrünün kalmış olabileceği ileri sürüldü.Tarık Aziz'in beyninde kan pıhtılaşması ve kalp problemlerinin bulunduğunu söyleyen avukatı Badie Arif İzzet, El Hayat gazetesine yaptığı açıklamada "Tarık Aziz can çekişiyor, bir aydan fazla yaşayacağını tahmin etmiyorum" dedi.
Beyindeki atardamarda tıkanmaya yol açan kan pıhtılaşmasının kalp krizine neden olduğu belirtildi.
Avukat Arif İzzet, devrik Saddam Hüseyin rejiminde en üst seviye Hıristiyan olan Tarık Aziz'in ne zamandan beri beynindeki rahatsızlıktan muzdarip olduğunu belirtmedi.
Nisan 2003'te Amerikan kuvvetlerine teslim olan Tarık Aziz, Saddam Hüseyin ve arkadaşlarını insanlığa karşı suç ve savaş suçları işlemekten yargılayan mahkemenin yargıçları tarafından bir kez sorgulanmıştı.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:16