Yaşam
  • 28.3.2009 03:59

'TARKAN'DAN SONRA AŞIK OLMAK ZOR!..'

Megastar Tarkan'la 7 yıllık ilişkisini geçtiğimiz aylarda noktalayan avukat Bilge Öztürk'ün adı popçu Burak Kut'la aşk dedikodularına karışmıştı. Önceki gece Beyoğlu'nda samimi bir şekilde eğlendikleri iddia edilen Öztürk bu dedikodulara ateş püskürdü. Takvim'e konuşan Öztürk, "Burak benim 10 senelik dostum. Biz bir araya geldik ama arkadaşlarımızla birlikte" dedi.


AŞK YOK AMA İŞ VAR
Öztürk 7 yıl büyük aşk yaşadığı Tarkan için ise "Onunla çok güzel bir ilişki yaşadım. Tarkan'dan sonra bir daha aynı aşkı yaşamak kolay olmayacak. Ama kalbimi aşka kapatmadım" dedi. Tarkan'a mutluluklar dileyen Bilge Öztürk, FNDK markasıyla çıkardığı çantalarını İspanya'dan sonra Kıbrıs'ta satışa çıkaracağını söyledi.


BURAK 10 SENELİK ARKADAŞIM
Burak Kut'la bir proje için buluştuklarını söyleyen Bilge Öztürk, "Ortak arkadaşımız olan Mine Aksoy da yanımızdaydı" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:44

İLGİLİ HABERLER