Yaşam
  • 29.9.2008 17:28

TATİL YOLUNDA KAZA: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

MÜCAHİT YOLCU
ŞANLIURFA - Edinilen bilgiye göre kaza, Siverek ilçesine bağlı Zincirliçay köyü yakınlarında meydana geldi. Hasan Basri Güneş, 02 SU 252 plakalı otomobili ile ailesini de yanına alarak bayram tatili için Adıyaman'dan Diyarbakır'daki yakınlarının yanına gitmek üzere öğleden sonra yola çıktı. Hasan Basri Güneş idaresindeki 02 SU 252 plakalı otomobil Siverek ilçesinin Zincirliçay köyü yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı devrildi. Meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Güneş olay yerinde hayatını
kaybederken, 6 aylık hamile olduğu öğrenilen eşi İmran Güneş (32) ve çocukları 12 yaşındaki Süleyman Melih ile 10 yaşındaki Yusuf Talhan Güneş (10) yaralandı.
Ambulansla Siverek Devlet Hastanesi aciline kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, sürücünün cenazesi de morga kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ailenin Adıyaman'daki yakınlarının olay yerine gelmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.
Kaza yapan ailenin bayram ziyareti için Adıyaman'dan Diyarbakır'a gitmek üzere yola çıktıkları belirlenirken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:51

İLGİLİ HABERLER