KAYNAK : Haber Vitrini
GÖKTÜRK FIRAT
TRABZON- Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, Uzan Grubu'nun 46. kuruluş yıldönümü konseri için geldiği Trabzon'da, annesine hasır bilezik, oğlu İdo'ya da yüzük almak için kuyumcuları dolaştı.
Kaldığı Zorlu Grand Otel'den ayrılarak caddeleri gezen ve Çardak Pide Salonu'nda lahmacun yiyen Tatlıses, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Burada kendisine lahmacun söyleyen Tatlıses, gazetecilerin kilo alıp almadığı ile ilgili sorularına, "Bunlar Karadeniz l
lahmacunu, kilo aldırmaz" dedi. Tatlıses, yediği acılı lahmacunun en az Urfa'dakiler kadar güzel olduğunu söyledi.
Buradan daha sonra Kuyumcular Çarşısı'na giden İbrahim Tatlıses, annesi için hasır bilezik, oğlu için de yüzük baktı.
Pazar ve dükkanların birçoğunun kapalı olması nedeniyle Tatlıses, bir gümüşçüde yüzük bakarken, daha sonra bir kuyumcuya hasır bilezik seti siparişi verdi.
Ünlü sanatçı Tatlıses, basın mensuplarının, "Kendinizi affettirmek için mi hediye alıyorsunuz?" sorusuna ise cevap vermedi.
Sipariş edilen bilezikleri alan Tatlıses, uzun pazarlıklar sonucunda kendisi için aldığı yüzüğün aynısını oğlu İdo'ya da alarak alışverişini tamamladı.
Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İbrahim Tatlıses, hayranlarından kurtulmak için durdurduğu bir taksiye atlayarak hızla uzaklaştı.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 16:50