Asayiş
  • 30.1.2020 23:17

Tecavüz edilerek öldürülen kadında 5 aynı sperm bulundu

 Pınar Kaynak'a tecavüz edip kafasını ezerek öldürmüşlerdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında çözülmeye çalışılan Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. 2.5 yıl önce Trabzon’da yaşanan korkunç olayda 24 yaşındaki genç kadının vücudunda 5 ayrı sperm bulundu.

Pınar Kaynak ile ilgili görsel sonucu

Talihsiz kadının defalarca tecavüze uğradığı ve başı ezilerek öldürüldüğü belirtilmişti. Korkunç cinayetin sır perdesi halen aralanmazken, Müge Anlı canlı yayınında ortaya çıkan ayrıntılar kan dondurmaya devam ediyor. 30 Ocak Perşembe günü yayınlanan bölümde Müge Anlı, Pınar Kaynak’ın ölü bulunduğu olay yeri hakkında hazırlanan raporu okudu. Raporda dikkat çeken zincir detayı ise stüdyodakileri şoke etti.

ATV ekranlarının reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 2.5 yıl önce Trabzon'da tecavüze uğrayıp vahşice öldürülen Pınar Kaynak cinayetinin üstüne gidildi. Her geçen gün yeni gelişmelerin ortaya çıktığı olayda talihsiz kadının arkadaşı olduğunu belirten Çağla Hanım canlı yayına bağlanarak, talihsiz kadının kendisine 'Annemin arkadaşı Tuncay bana tecavüz etti' dediğini söyledi. Bu sözlerin duyulmasının ardından stüdyo buz kesti. Öte yandan 30 Ocak Perşembe günü yayınlanan bölümde Müge Anlı, Pınar Kaynak'ın ölü bulunduğu olay yeri hakkında hazırlanan raporu okudu. Peki, Müge Anlı canlı yayında bugün neler yaşandı? İşte Pınar Kaynak cinayeti ile ilgili son dakika ortaya çıkan yeni ayrıntılar…

Pınar Kaynak ile ilgili görsel sonucu

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMINDA PINAR KAYNAK CİNAYETİNİN ÜSTÜNE GİDİL! TECAVÜZ EDİLİP BAŞI BALTAYLA EZİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ!

Atv ekranlarının en çok izlenen programları arasında yerini alan Müge Anlı canlı yayın programında son günlerde üzerinde durulan cinayet tüm stüdyonun kanını donduran gerçekler ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte yaşanan vahşetle ilgili diğer detaylar…

"ZORLA ARABAYA BİNDİRİLİRKEN GÖRDÜM"

Geçtiğimiz gün yayınlanan Müge Anlı canlı yayın programına bağlanan bir izleyici ortaya yeni iddialar atmıştı!

Adını vermeyen izleyici; "O gece bir kızı Maçka yolu üzerinde bir arabaya zorla bindirirlerken gördüm. Ama ben aile hesaplaşmasıdır diye karışmadım." ifadelerini kullanmıştı. Ortaya atılan bu iddia ile şüphelilerin ifadelerinin benzer olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu telefon bağlantısının ardından Müge Anlı canlı yayınına Pınar'ın arkadaşı Çağla Hanım bağlandı. Anlattıkları ise stüdyodakilerin adeta kanını dondurdu.

Çağla Hanım, "Pınar bana annesinin Tuncay isimli arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini ve erkeklere bu sebepten nefret duyduğunu söylemişti." dedi. Çağla Hanım'ın bu sözleri üzerine Pınar'ın babası ve amcası ile anne İrfan Hanım arasında tartışma çıkmasına neden oldu.

PINAR KAYMAZ'IN ANNESİ AĞLAYARAK ANLATTI...

Trabzon'a geri dönen Pınar'ın annesi İrfan Hanım'a canlı bağlanıldı. İrfan Hanım;

"Ben dünden beri düşünüyorum Müge Hanım, ama taşları hiç oturtamıyorum. Bayan dedi ki kızın senin sevgilin tarafından tecavüze uğramış... Aklım mantığım almıyor beni öyle bir şey olabilir mi? Hadi öyle bir şey oldu Pınar neden benimle konuşmadı? İnanın ben şoklardayım. İnsanlar ben caniyim, katilim ben yaptırmışım gibi suçluyorlar. Ben ne olursa olsun bir anneyim böyle bir şey olabilir mi Müge Hanım? Ben bilsem kızıma bile bile böyle şeyler yapar mıyım?"

ŞÜPHELİ ARIN VE NURİ HÂKİM KARŞISINA ÇIKTI

Müge Anlı programında Pınar Kaynak cinayetinin Trabzon'daki davasının ilk duruşmasından çıkan kararı açıkladı. Pınar Kaynak'ı kim öldürdü? sorusunun cevabını arayan Müge Anlı ve ekibi, Pınar Kaynak'ın avukatları Arın ve Nuri'nin tutuklanması talebinde bulunmuşlardı. Trabzon'daki duruşmada Pınar Kaynak'ın cinayetinin şüphelileri olarak gözaltına alınan Arın ve Nuri'nin tutuklanması isteği reddedildi.

Güncellenme Tarihi : 30.1.2020 23:20

İLGİLİ HABERLER