Spor
  • 29.4.2013 19:52

Tecavüzcü basketbolcunun sözleşmesi feshedildi

 ANKARA'da tanıştığı kendisi gibi Amerikalı olan voleybolcu 23 yaşındaki Meagan Virginia Ganzer'e tecavüz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan basketbolcu Gerrord Dewayne Henderson'un sözleşmesinin kulüp tarafından feshedildiği bildirildi.

Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirspor, Ankara Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturmanın ardından oyuncusunun sözleşmesini tek taraflı feshetti. Erdemirspor Yönetim Kurulu toplantısından sonra yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

'Yönetim kurulu toplantımızda basketbol takımı oyuncumuz Gerrod Dewayne Henderson hakkındaki şikayet ile ilgili ulusal basına da yansıyan, Ankara Savcılığı'nın başlatmış olduğu soruşturma ele alınmış, süreç devam ettiği için konu hakkında herhangi bir yorum yapılmamış, ancak kulübümüzün ve camiamızın, böyle bir olayda adının geçmesi, sonuç ne olursa olsun yönetim kurulumuzu son derece rahatsız etmiştir. Kurulduğu günden beri etik değerlere çok önem veren kulübümüz, görülen lüzum üzerine Gerrod Dewayne Henderson ile olan sözleşmesini tek taraflı fesih etmiştir.'

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER