TECAVÜZDEN KORUMAYA ÇALIŞAN EŞİNİN ÖLDÜRÜLÜŞÜNÜ GÖREN KADIN YAŞADIĞI DEHŞETİ POLİSE ANLATTI
İstanbul, Ümraniye'de eşini öldüren hırsızın saldırısına uğrayan 25 günlük anne, yaşananları anlatması için olay yerine getirildi. Öldürülen şahsın yakınları, katilin bulunması konusunda güvenlik güçlerine seslendi.
Ümraniye'de, balkona kalas dayayıp eve giren hırsızın, loğusa kadına tecavüze kalkışması ve boğuştuğu kocasını öldürmesinin ardından polisin olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor. Olayın en yakın tanıklarından olan N.U'nun eşi M.U., Ümraniye Âsâyiş Büro Âmirliği'nde ifadesinin alınmasının ardından, şube ekiplerince olayın cereyân ettiği eve getirildi. Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan genç kadının boynundaki yara izleri dikkat çekti.
Evine getirilen M.U., polislere olay hakkında detaylı bilgi verdi. Yakınları boynuna sarıldıkları genç kadını tesellî etmeye çalıştı. Yaşananları en ince ayrıntısına kadar anlatan M.U., daha sonra ekip otomobiline bildirilerek geniş çaplı ifadesinin alınması için Ümraniye Âsâyiş Büro Âmirliği'ne götürüldü.
Öte yandan, N.U.'nun yakınlarından biri, "Buradan polise sesleniyoruz. Bu olayı gerçekleştiren şahsı bir an önce bulmalarını istiyoruz. Güpegündüz bu olay nasıl gerçekleşiyor, biz de şaşırdık. Zanlının yakalanmasını istiyoruz" ifadelerinin kullandı.