Asayiş
  • 30.8.2014 21:57

Tekirdağ’da korkunç olay

Tekirdağ Kumbağ Mahallesi’nde Emre Taştan serinlemek için girdiği Marmara Denizi’nde kayboldu.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Tekirdağ Kumbağ Mahallesi’ne tatile gelen Emre Taştan ve 3 arkadaşı, saat 11.00 sıralarında denize açıldı. 4 genç denizde yüzerken Taştan birden gözden kayboldu. Arkadaşları sahile çıkarak durumu jandarmaya ve Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Sahil Güvenlik ekipleri, kaybolan Taştan’ı bulmak için havadan ve karadan arama çalışmaları başlattı.
Emre Taştan’ın hamile olan eşi, acı haberi duyunca İstanbul’dan Kumbağ’a geldi. Sahildeki arama çalışmalarını gören hamile eş fenalaşarak bayıldı. Sahilde bulunan sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi altına alınan Taştan’ın eşinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Denizde aramalar devam ederken, Kumbağlılar sahile bakan evlerin çatılarından ve camlarından denizde kaybolan Taştan’ı bulmak için dürbünle aramalara yardımcı oldu.
10 saattir bulunamadı !
Tekirdağ’da denizde kaybolan genci arama çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi.
İstanbul’dan Tekirdağ’ın Kumbağ Mahallesi’ne tatile gelen Emre Taştan (25) ve 3 arkadaşı, saat 11.00 sıralarında denize açıldı. 4 genç denizde yüzerken Taştan birden gözden kayboldu. Arkadaşları sahile çıkarak durumu jandarmaya ve Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Sahil Güvenlik ekipleri, kaybolan Taştan’ı bulmak için havadan ve karadan arama çalışmaları başlattı. Emre Taştan’ın hamile eşi Ayşenur Taştan, acı haberi duyunca İstanbul’dan Kumbağ’a geldi. Arama çalışmalarını olay yerinde gözyaşları içerisinde izleyen Ayşenur Taştan, arama çalışmalarına ara verilmesi üzerine “Neden aramıyorsunuz benim eşimi’’ diyerek baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren Taştan, sahilde bulunan sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi altına alındı.
Kumbağlılar da sahile bakan evlerin çatılarından ve camlarından denizde kaybolan Taştan’ı bulmak için dürbünle aramalara yardımcı oldu. Sahil Güvenliğe ait helikopter havadan arama çalışmaları yaparken, jandarma ekipleri de dürbünlerle karadan arama çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 10 saat süren arama çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi. Çalışmalara yarın sabah erken saatlerde devam edileceği öğrenildi.

MARMARA DENİZİ’NDE KAYBOLAN GENÇ HALA BULUNAMADI 

Tekirdağ’da denizde kaybolan genci arama çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi.
İstanbul'dan Tekirdağ’ın Kumbağ Mahallesi'ne tatile gelen Emre Taştan (25) ve 3 arkadaşı, saat 11.00 sıralarında denize açıldı. 4 genç denizde yüzerken Taştan birden gözden kayboldu. Arkadaşları sahile çıkarak durumu jandarmaya ve Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Sahil Güvenlik ekipleri, kaybolan Taştan'ı bulmak için havadan ve karadan arama çalışmaları başlattı. Emre Taştan'ın hamile eşi Ayşenur Taştan, acı haberi duyunca İstanbul'dan Kumbağ'a geldi. Arama çalışmalarını olay yerinde gözyaşları içerisinde izleyen Ayşenur Taştan, arama çalışmalarına ara verilmesi üzerine “Neden aramıyorsunuz benim eşimi’’ diyerek baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren Taştan, sahilde bulunan sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi altına alındı.
Kumbağlılar da sahile bakan evlerin çatılarından ve camlarından denizde kaybolan Taştan'ı bulmak için dürbünle aramalara yardımcı oldu. Sahil Güvenliğe ait helikopter havadan arama çalışmaları yaparken, jandarma ekipleri de dürbünlerle karadan arama çalışmalarına katıldı. Yaklaşık 10 saat süren arama çalışmalarına havanın kararmasıyla ara verildi. Çalışmalara yarın sabah erken saatlerde devam edileceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:12

İLGİLİ HABERLER