Spor
  • 24.9.2021 12:10

Terim 4 ismin üstünü çizdi

Galatasaray'da kötü gidiş sonrası fatura onlara çıktı! Fatih Terim o futbolcuları gözden çıkardı...

MEHMET ÖZCAN

Aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'de bu sezon ilk iki hafta oynadığı Giresunspor ve Hatayspor maçları dışında maç kazanamayan Galatasaray, son dört maçını da kazanamadı. Takımdaki birçok futbolcu Ocak ayında gönderileceğini düşünüyor. İşte Fatih Terim'in kararı ve dikkat çeken Gomis ayrıntısı!

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim bu sezon çok güvendiği isimlerden beklediği geri dönüşü alamadı. Takım içindeki değişimler dengeleri sarstı. Sabah Gazetesi Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan'ın aktardığı son dakika bilgisine göre Fatih Terim, dört oyuncu hakkında raporunu yönetime iletti. İşte son dakika haberinin detayları...

4 İSMİN ÜSTÜ ÇİZİLDİ! FATİH TERİM...

Geçen sezon şampiyonluğu bir gol averajıyla Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, iyi başladığı ilk iki maçın ardından adeta çöküş dönemine girdi. İdeal kadro bir türlü belirlenemeyince 13 maçta 13 farklı takım sahaya çıktı.Süper Lig'in 3. haftasında 2-0 öne geçtiği Kasımpaşa deplasmanından beraberlikle ayrılan Galatasaray, Taylan Antalyalı'nın hatası sonrası kayıp yaşamıştı.

Ardından Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Trabzonspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray, yine 2-0 öne geçti. İlk yarının bitmesine kısa süre kala Trabzonspor'da Cornelius'un golü geldi ve iki takım devreye 2-1 ile gitti.İkinci yarı Trabzonspor'un baskısı geldi ve Nwakaeme sahneye çıkarak durumu 2-2'ye getirdi. Beraberlikten sonra konstantrasyonu bozulan sarı kırmızılılar pozisyona giremedi.

Amatör bir penaltı yaptıran DeAndre Yedlin, eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Süper Lig'e son 32 yılın en kötü başlangıcını yapan G.Saray'da teknik direktör Fatih Terim ile oyuncular arasındaki uyumsuzluğun bedeli ağır oldu.

OCAK AYINDA GÖNDERİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR!

Birçok futbolcu ocak ayında gönderileceğini düşünüyor. Mohamed, Diagne, Luyindama ve Babel'in kulüpteki geleceği belirsiz. Taylan ve Emre Kılınç hata yaptıkları anda kulübeye çekileceklerinin farkında.

Güncellenme Tarihi : 24.9.2021 12:14

İLGİLİ HABERLER