Spor
  • 29.5.2016 00:26

Terim’den Gloria Sports Arena ailesine teşekkür

A Milli Takım’ın Euro 2016 Avrupa Şampiyonası Grup müsabakaları maçları öncesinde hazırlık karşılaşmalarına Antalya’nın Belek bölgesindeki Gloria Sports Arena tesislerinde devam ediyor. Pazar günü Antalya Arena Stadyumu’nda ay-yıldızlılar tarihinde ilk defa Karadağ ile karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, düzenlediği basın toplantısında Gloria Sports Arena tesislerinde çok güzel ağırlandıklarını belirterek aynı zamanda Gloria Sports Arena’nın da yönetim kurulu başkanı olan Özaltınlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın’a teşekkür ederek şöyle konuştu:

“Burada Antalya’da Gloria Sports Arena’da çalışmaları sürdürüp otelinde kalıyoruz. İnanılmaz bir şekilde ağırlanıyoruz. Hazırlanmamız için herkes çok büyük çaba sarf ediyor. Özellikle Nuri Özaltın’a ve ailesinde çok teşekkür ederim. Bunu özellikle söylemek istedim. Kısa bir süre olmasına rağmen her şey bizim için düşünülmüş. Marifet iltifata tabidir”

Takım kaptanı Arda Turan ise, “Takımın genel havası oyuncular olarak gayet mutluyuz hem kamp hem de bulunduğumuz ortamda durumunuz çok iyi” dedi.

Güncellenme Tarihi : 28.5.2016 23:27

İLGİLİ HABERLER