İSTANBUL - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yeniden milli takımın teknik direktörü olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, ''''Yeni teknik adam olmuş gibi heyecanlıyım'''' dedi.
17 Ağustos Çarşamba günü Bulgaristan ile deplasmanda yapılacak milli maç öncesi ilk basın toplantısını düzenleyen Fatih Terim, yanındaki antrenör arkadaşlarıyla beraber yaklaşık 150-200 kez bu milli formayı giydiklerini kaydederek, ''''Biz bu milli formayı yıllarca taşıdık. Teknik adam olarak 6 sene milli takımda görev yaptım. Şimdi yeniden görevdeyim. Yeni teknik adam olmuş gibi heyecanlıyım. Herkeste tatlı bir heyecan var. Önemli birşeyleri başarmak isteyen bir grubun hareketlerini görüyorum'''' diye konuştu.
Dünya Kupası elemelerinde grubun son durumunu da değerlendiren Terim, ''''Gruptan 1 takım çıkmış. En iyi 2. olma ihtimalimiz yok. Bize kalan tek hedef play-off oynamak için yakalanılması istenen ikincilik'''' dedi.
Terim, taraftarlardan milli maçlarda oyuncular için kulüp ayrımı yapmamalarını ve tüm oyuncuları milli takım oyuncusu olarak bağırlarına basmalarını istedi.
Terim, Türkiye''de yapılacak Danimarka maçında taraftarların çok dikkatli olmasını ve sahaya birşey atmamaları gerektiğini söyledi.
Terim, şu anda takımında forma giymeyen Rüştü''nün kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu ve Danimarka maçında bu oyuncuyu oynatacağını söyledi
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:22