Spor
  • 9.10.2008 09:46

TERİM'İN YERİNE SAĞLAM MI?

Siyah-Beyazlı takımla yollarını ayıran teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın önümüzdeki günlerde A Milli Takım’ın başına geçeceği konuşuluyor.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Erdoğan ve Bakan Murat Başesgioğlu’nun Siyah-Beyazlılar’la yolları ayırdıktan sonra telefonla görüşüp destek çıktığı genç teknik adamın, önümüzdeki günlerde Fatih Terim’in yerine getirileceği spor kamuoyunun gündemine oturdu.
Spor kulislerinde, Terim’le hala yeni sözleşme imzalamayan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in Bosna ve Estonya maçlarından sonra genç hocayla temasa geçeceği konuşuluyor.
HOCAYA TEKLİF YAĞIYOR
Fatih Terim’in de “İkinci bir takım çalıştırmak isterim” talebininin reddedilmesi nedeniyle Futbol Federasyonu’yla arasının iyi olmadığı ve kötü bir sonuçta görevi bırakmaya hazır olduğu öğrenildi. Mahmut Özgener’in, devletin zirvesinin de sıcak baktığı Terim- Sağlam değişimi için nabız yoklamaya başladığı da iddia edildi.
Adı A Milli Takım için geçen Sağlam’a yurt içinden ve dışından da transfer teklifleri olduğu belirtildi. Ancak genç teknik adamın, “Biraz kafamı dinlemek istiyorum. Sonrasında görüşmeler yapacağım” dediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:35

İLGİLİ HABERLER