Gündem
  • 6.7.2010 15:15

TEZKERESİNE 25 GÜN KALA ŞEHİT OLDU

GAZİANTEP - Beyyurdu Jandarma Karakolu'nda görevli şehit Jandarma Er Mahmut Yalçındağ'ın (22), Onur Mahallesi 84 Nolu Sokak'taki evine tam donanımlı ambulanslar ve sağlık görevlileri ile birlikte gelen askeri yetkililer, anne Fethiye (55) ile baba Cemal Yalçındağ'a (60) acı haberi verdi.
Şehit Mahmut Yalçındağ'ın başta anne ve babası olmak üzere tüm yakınları üzüntüye boğuldu. Haberin duyulması üzerine yakınları ve mahalle sakinleri şehit evine gelerek destek oldular.
Bu arada, Şahinbey Belediyesi tarafından, şehit ailesinin evinin bulunduğu sokağa çadırlar kuruldu ve taziye için gelenler ağırlandı.
Şehit Er Yalçındağ için Kuran-ı Kerim okundu ve topluca dua edildi.

-''KENDİNE İYİ BAK ANNE DEDİ''-

Şehit annesi Fethiye Yalçındağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu ile dün akşam telefonla görüştüğünü ve kendisine iyi olduğunu söylediğini belirtti.
Anne Yalçındağ, ''Oğlum bana iyi olduğunu ve benim de kendime iyi bakmamı istedi. Çünkü oğlum, ayaklarımdan rahatsız olduğumu biliyor ve bu nedenle sağlığıma dikkat etmemi istedi, 'kendine iyi bak anne' dedi. Oğlumun, tezkere almasına 25 günü kalmıştı'' diyerek, ağıtlar yaktı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 06:05

İLGİLİ HABERLER